Σας αποστέλλουμε ενημέρωση σχετικά με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα  «Το Θέατρο στο Νέο Σχολείο» (κωδικός πράξης ΟΠΣ: 5010754).  

 Το Εθνικό Θέατρο, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» του ΕΣΠΑ 2014-2020, θα συνεχίσει για τέταρτη σχολική χρονιά  (2021-2022) την υλοποίηση εκπαιδευτικού προγράμματος με τίτλο «Το Θέατρο στο Νέο Σχολείο» (κωδικός πράξης ΟΠΣ: 5010754).

Οι σχολικές μονάδες που εντάσσονται στις επιλέξιμες Περιφέρειες  και ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο πρόγραμμα  «Το Θέατρο στο Νέο Σχολείο», θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση έως τις 10 Νοεμβρίου 2021.

 Οι εκπαιδευτικοί από τις σχολικές μονάδες που εντάσσονται στις επιλέξιμες Περιφέρειες του Προγράμματος (Αττική, Στερεά Ελλάδα, Δυτική Ελλάδα, Πελοπόννησος, Νότιο Αιγαίο, Βόρειο Αιγαίο, Κρήτη, Ιόνια Νησιά) και ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην Πρόσθετη δράση επιμόρφωσης εκπαιδευτικών , θα πρέπει να υποβάλλουν στο Εθνικό Θέατρο την αίτηση συμμετοχής τους,  έως τις 10 Νοεμβρίου 2021, στην ηλεκτρονική διεύθυνση 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Εθνικού Θεάτρου :

https://www.n-t.gr/el/educ/newschool

https://www.n-t.gr/el/educ/academy

Συνημμένα θα βρείτε :

α. την Περιγραφή του Προγράμματος,

β. την αίτηση συμμετοχής , Παράρτημα Ι

γ. τα κριτήρια αξιολόγησης των αιτήσεων, Παράρτημα ΙΙ

Έγκριση αιτήματος για υλοποίηση εκπαιδευτικού προγράμματος

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ_ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ