Αρχική Σελίδα - ΔΠΕ Κυκλάδων

ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ: Ένταξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων (ΕΚΟ) στα Δημοτικά Σχολεία

Άξονες Προτεραιότητας 1, 2 & 3

Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση"

Προκήρυξη εκδήλωσης ενδιαφέροντος προγραμματισμένης εκδρομής - μετακίνησης 5ου Δημοτικού Σχολείου Ερμούπολης

Προκήρυξη εκδήλωσης ενδιαφέροντος προγραμματισμένης εκδρομής - μετακίνησης Δ.Σ. Εμπορείου Θήρας

Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες στους άξονες προτεραιότητας 1, 2 & 3 του Ε.Π. "Εκπαιδευτική και δια βίου μάθηση" του ΕΣΠΑ

 

Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2015 15:32

Τοποθετήσεις αναπληρωτών 18-24-25/2/2015

Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε τις τοποθετήσεις των νεοπροσληφθέντων αναπληρωτών εκπαιδευτικών 

Published in Πυσπε

Στις 23, 24 και 25 Οκτωβρίου 2015, στη Λάρισα, θα πραγματοποιηθεί το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας, το οποίο διοργανώνει η Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Ε.Ε.Π.Ε.Κ.) διοργανώνει σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (Παιδαγωγικά Τμήματα Δημοτικής εκπαίδευσης, Προσχολικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής) και το Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας (Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας) και το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Η Συντονιστική Επιτροπή του συνεδρίου, απευθύνει πρόσκληση σε εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης, που είναι κάτοχοι μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών ή διδακτορικού διπλώματος και επιθυμούν να στελεχώσουν την Επιτροπή Κριτών του Συνεδρίου, να υποβάλλουν την αίτησή τους μέχρι Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015, συμπληρώνοντας και στέλνοντας συνημμένα στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  τα στοιχεία που ζητώνται στη σχετική αίτηση που επισυνάπτεται (εναλλακτικά μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση στο σύνδεσμο που αναφέρεται στο συνημμένο αρχείο).

 

Το Παράρτημα Κεντρικής Μακεδονίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας σε συνεργασία με την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία και τα περισσότερα ανά την Ελλάδα Παραρτήματα, οργανώνει από 18 έως 22 Μαρτίου 2015 στη Θεσσαλονίκη (Helexpo – Συνεδριακό Κέντρο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ) την 7 η Μαθηματική Εβδομάδα με θέμα: 

"Μαθηματικές συναντήσεις, αναζητώντας το άπειρο"

Προκήρυξη εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εκδρομή μετακίνηση του Δημοτικού Σχολείου Επισκοπής Θήρας

Ανακοινώνουμε τους πίνακες με τα στοιχεία (ονοματεπώνυμο, κλάδο, ειδικότητα και μονάδες μετάθεσης κατά κριτήριο και στο σύνολό τους) των αιτούμενων βελτίωση θέσης ή οριστική τοποθέτηση, εκπαιδευτικών της Διεύθυνσης Π.Ε. Κυκλάδων, σύμφωνα με την αρ. Πρωτ.: Γ.Υ 11314/31-10-2014 εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, με θέμα: «Μεταθέσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σχολικού έτους 2014-2015».

Από 17-02-2015 μέχρι και 27-02-2015 θα υποβάλλονται ενστάσεις στο ΠΥΣΠΕ οι οποίες και θα εξεταστούν κατά την διαδικασία λήψης των αποφάσεων.

Ανακοινώνουμε εκ νέου τους πίνακες με τα στοιχεία (ονοματεπώνυμο, κλάδο, ειδικότητα και μονάδες μετάθεσης κατά κριτήριο και στο σύνολό τους) των αιτούμενων μετάθεση εκπαιδευτικών της Διεύθυνσης Π.Ε. Κυκλάδων 

Συμπληρωματική εγκύκλιος σχολικού έτους 2014-15 μεταθέσεωνκαι τοποθετήσεων εκπαιδευτικώνΑ/θμιας και Β/θμιας που μετατάχθηκαν υποχρεωτικά, ανακλήθηκε ή τροποποιήθηκε η υποχρεωτική μετάταξή τους

Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015 14:19

Πρόσκληση Περιφερειακών Διευθυντών

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για διορισμό εκπαιδευτικών στις θέσεις των Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης της Χώρας

Προκήρυξη εκδήλωσης ενδιαφέροντος για προγραμματισμένη εκδρομή - μετακίνηση 

2ο Δ.Σ. Μυκόνου

Η Παιδαγωγική Σχολή, το Τμήμα Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, το Τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και η Ελληνική Επιστημονική Ένωση Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση (ΕΤΠΕ), διοργανώνουν το 4ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα «Ένταξη και Χρήση των ΤΠΕ στην Εκπαιδευτική Διαδικασία», 30/10-1/11/2015, στην Θεσσαλονίκη.

Προκήρυξη εκδήλωσης ενδιαφέροντος προγραμματισμένης εκδρομής - μετακίνησης του 12/θεσιου  Δ.Σ. Μεσαρίας Θήρας

Σελίδα 1 από 26

Πρόσθετες πληροφορίες

Κατασκευή Ιστοσελίδας Νεκτάριος Φαρασόπουλος Εκπαιδευτικός Π.Ε. 70