Αρχική Σελίδα - ΔΠΕ Κυκλάδων

Σας ενημερώσουμε πως έχουν ήδη διατεθεί κάποια ακόμη προγράμματα πιστοποίησης Β Επιπέδου ΤΠΕ στο πλαίσιο της 5ης περιόδου για το Σαββατοκύριακο 13-14/6/2015, για την εξυπηρέτηση όσων επιμορφούμενων δεν έχουν ακόμη συμμετάσχει στις σχετικές διαδικασίες / δοκιμασίες. 

Στην περίπτωση που σας ενδιαφέρει και δεν έχετε ακόμη υποβάλλει αίτηση μπορείτε να δείτε τα διαθέσιμα προγράμματα μέσω του πληροφοριακού συστήματος του έργου (http://b-epipedo2.cti.gr/mis) και στη συνέχεια να υποβάλετε την αίτησή σας.

Αποσπάσεις Ειδικού Εκπαιδευτικού (Ε.Ε.Π.) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε για το διδακτικό έτος 2015-2016 και Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) σε ΚΕ.Δ.Δ.Υ. για το σχολικό έτος 2015-2016

Διευκρινίσεις σχετικά με την επιλογή υποψηφίων Διευθυντών όλων των τύπων Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

 

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων για πλήρωση θέσεων Διευθυντών Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας κατά μία εργάσιμη ημέρα. Συνεπώς καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων υποψηφιότητας για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση είναι η 25η Μαΐου 2015.

Επισημαίνουμε ότι ανάλογα παρατείνεται η διήμερη προθεσμία υποβολής των συμπληρωματικών της αίτησης δικαιολογητικών. 

 

Οι καθηγητές και οι καθηγήτριες Αγγλικών των δημόσιων Σχολείων της Π/βάθμιας και Δ/βάθμιας Εκπ/σης του Ν. Ρεθύμνου και η αρμόδια Σχολ. Σύμβ. διοργανώνουν για έβδομη (7η) συνεχή χρονιά το “English on the Spot Festival”. 

Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων υποψηφιότητας για το ΔΠΜΣ «Διοίκηση Ολικής Ποιότητας και Καινοτόμες Εφαρμογές στην Εκπαίδευση» των Τμημάτων Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης και Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης  (ΑΠΘ)

Περισσότερες πληροφορίες στο επισυναπτόμενο αρχείο

Ανακοινοποίηση στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος Διευθυντών Δ.Σ. ως προς τον πίνακα σχολείων (προστέθηκε το Δ.Σ. Βίβλου Νάξου) και στο τρίτο (3) φύλλο της αίτησης υποψηφίου (προστέθηκε η φράση "ως αιρετό μέλος")

Αιτήσεις από Τετάρτη 20-5-2015 έως και Παρασκευή 22-5-2015

Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε τις προκηρύξεις επιλογής Διευθυντών Σχολικών μονάδων των Διευθύνσεων Α/θμιας Εκπαίδευσης 

 

 

Εγκύκλιος επιλογής Διευθυντών Σχολικών Μονάδων, προσοχή όσον αφορά τις αποκλειστικές προθεσμίες υποβολής των αιτήσεων. 

Η Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Κυκλάδων, διαμέσου της Υπευθύνου Σχολικών  Δραστηριοτήτων,  σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και το Δήμο Κέας διοργανώνουν στην Κέα το 4ο Μαθητικό Φεστιβάλ ΠΕ Κυκλάδων,  2-3 Ιουνίου 2015, με τίτλο: «Φύση-κα και παίζουμε».

Περισσότερα στο συνημμένο έγγραφο

Το ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΟΜΙΛΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ και το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΥΡΓΟΥ ΤΗΝΟΥ σας προσκαλούν το Σάββατο 16 Μαΐου 2015, ώρα 19.00, στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας (Πύργος Τήνου) στα εγκαίνια της έκθεσης «Στα χνάρια του σχολείου μας».

Ένα ταξίδι στην ιστορία του Δημοτικού Σχολείου Πύργου Τήνου με οδηγό τους σημερινούς μαθητές του.

Η έκθεση οργανώνεται με αφορμή τον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων και θα εγκαινιαστεί από την κ. Ειρήνη Τσαβαλά, Σχολική Σύμβουλο της 2ης Περιφέρειας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κυκλάδων.

Περισσότερα εδώ

Στο πλαίσιο του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, θα υλοποιηθεί πρόγραμμα με τίτλο «Αναγνωστικές δυσκολίες - Ειδική Αγωγή: Εξειδικευμένη Πιστοποίηση σε Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα 3 ενοτήτων».

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στις «Επιστήμες της Αγωγής» για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016

Διδασκαλία της Νέας Ελληνικής Γλώσσας (σαράντα θέσεις)  (http://www.nured.uowm.gr/didaskalianeasellinikis) 

Δίγλωσση Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση − Bilingual Special Education (σαράντα θέσεις), (http://www.nured.uowm.gr/bilingualspecialeducation) 

Πολιτισμικές Σπουδές-Σημειωτική και Επικοινωνία /Cultural Studies - Semiotics and Communication  (σαράντα θέσεις), (http://semiotics.nured.uowm.gr)

Η Προκήρυξη έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Τμήματος Νηπιαγωγών του ΠΔΜ: http://nured.uowm.gr/index.php/el/new-metaptyxiaka

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ταξιδιωτικών γραφείων για πραγματοποίηση σχολικής εκδρομής του Δημοτικού Σχολείου Λευκών Κώστου Πάρου

Η Α΄τάξη του Δ.Σ. Αγίου Αρσενίου Νάξου (δασκάλα Γεωργία Παραρά) διακρίθηκε στο διαγωνισμό ζωγραφικής της HELMEPA: Λιμάνια καθαρά με αστραφτερά νερά, όπου κατέλαβε την 3η θέση πανελλαδικά στις ηλικίες έως 7 ετών. 

Συγχαρητήρια!

Σελίδα 1 από 29

Πρόσθετες πληροφορίες

Κατασκευή Ιστοσελίδας Νεκτάριος Φαρασόπουλος Εκπαιδευτικός Π.Ε. 70