Αρχική Σελίδα - ΔΠΕ Κυκλάδων

Στο παρακάτω συνημμένο αρχείο θα βρείτε την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πλήρωση κενωθεισών θέσεων Διευθυντών σχολικών μονάδων μέσω  του κυρωμένου αξιολογικού πίνακα επιλογής Διευθυντών Δημοτικών Σχολείων ν. Κυκλάδων της 26ης Ιουλίου 2011.

Οι δηλώσεις θα υποβληθούν με φαξ στο 22810-79229 ή 22810-79349 της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κυκλάδων μέχρι την Παρασκευή 29-08-2014. 

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Π.Ε. και Δ.Ε. Νοτίου Αιγαίου προσκαλεί τους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης που υπηρετούν στους Νομούς Δωδεκανήσου και Κυκλάδων και επιθυμούν να τοποθετηθούν με απόσπαση σε κενές θέσεις του ΚΠΕ Πεταλούδων στη Ρόδο, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους ,υποβάλλοντας σχετική αίτηση  στη ΠΔΕ Ν. Αιγαίου μέσω των αρμοδίων Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας μέχρι και την Τετάρτη 03-09-2014. 


Επισυνάπτεται αρχείο με την πρόσκληση και το σχετικό υπόδειγμα αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Παρασκευή, 22 Αυγούστου 2014 09:24

Υποβολή ενστάσεων

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής των αιτήσεων για ένταξη στους πίνακες των αναπληρωτών και την κατάρτιση προσωρινών πινάκων αναπληρωτών με προϋπηρεσία και με μηδενική προϋπηρεσία, καλεί τους εκπαιδευτικούς , που υπέβαλαν αίτηση σύμφωνα με τη σχετική εγκύκλιο, να ελέγξουν ενδελεχώς τους αναρτημένους πίνακες του κλάδου τους  και σε περίπτωση που διαπιστώσουν τυχόν λάθη ή παραλείψεις επί των αναρτημένων στοιχείων οφείλουν να υποβάλουν ένσταση κατά των πινάκων αυτών αποκλειστικά από 22-08-2014 μέχρι και 26-08-2014, σε οποιαδήποτε Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αντίστοιχα.

Για περισσότερες λεπτομέρειες παρακαλούμε ανοίξτε το συνημμένο αρχείο με την εγκύκλιο.

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κυκλάδων, καλεί  τους  εκπαιδευτικούς, που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση για ένταξή τους στον πίνακα κατάταξης αναπληρωτών Ειδικής Αγωγής  και βρίσκονται σε κάποιο από τα νησιά των Κυκλάδων,προκειμένου να τους  εξυπηρετήσει ,να διαβάσουν το συνημμένο αρχείο προς ενημέρωσή τους.

 

 Στο συνημμένο αρχείο θα διαβάσετε την πρόσκληση εκδήλωση ενδιαφέροντος για την πλήρωση σε θέση Διευθυντή/ Διευθύντριας του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Νάξου. Υποβολή αιτήσεων από την Τρίτη 19 Αυγούστου 2014 μέχρι την Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014.

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων στο πλαίσιο της προετοιμασίας κατάρτισης του πίνακα αναπληρωτών και ωρομισθίων εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ) Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τις Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΣΜΕΑΕ), τα Τμήματα Ένταξης, την Παράλληλη Στήριξη, τη Διδασκαλία στο Σπίτι και τα Κέντρα Διαφοροδιάγνωσης , Διάγνωσης και Υποστήριξης Ειδικών Εκπαιδευτικών Αναγκών (ΚΕΔΔΥ), σχολικού έτους 2014-2015.

Υποβολή αιτήσεων με τα απαραίτητα δικαιολογητικά από 21-08-2014 έως 28-08-2014.  

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί να διαβάσουν το συνημμένο αρχείο.

Τετάρτη, 13 Αυγούστου 2014 12:57

Οριστικές τοποθετήσεις

Σας ενημερώνουμε ότι μετά τη λήξη της προθεσμίας των ενστάσεων επί του πίνακα με τις οριστικές τοποθετήσεις των εκπαιδευτικών Π.Ε. του νομού Κυκλάδων, καμμία ένσταση δεν υποβλήθηκε στην Υπηρεσία μας και ως εκ τούτου δεν επήλθε καμμία  τροποποίηση στις οριστικές τοποθετήσεις των εκπαιδευτικών που πραγματοποιήθηκαν με την υπ΄αριθμ. 7/7-08-2014 Πράξη του ΠΥΣΠΕ Ν. Κυκλάδων.

Παρακαλούνται, όσοι εκπαιδευτικοί κατείχαν θέσεις ευθύνης και τροποποίησαν την οργανική τους θέση, να υποβάλουν δήλωση παραίτησης με φαξ στην Υπηρεσία μας στο τηλέφωνο 22810-79229/22810-79349

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοίνωσε τις αποσπάσεις εκπαιδευτικών Π.Ε. σε Περιφερειακές Διευθύνσεις και Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Παρακαλούμε διαβάστε το συνημμένο αρχείο για ενημέρωσή σας.

Παρασκευή, 08 Αυγούστου 2014 11:36

Ανακοίνωση πίνακα οριστικών τοποθετήσεων

Στο παρακάτω συνημμένο αρχείο θα βρείτε τον αρχικό πίνακα οριστικών τοποθετήσεων όπως αυτός διαμορφώθηκε μετά τη συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ Ν. ΚΥΚΛΑΔΩΝ (αριθμός πράξης: 7/07-08-2014).

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί έχουν δικαίωμα ενστάσεως επί του πίνακα εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την ανάρτησή του (δηλαδή έως την Τρίτη 12 Αυγούστου 2014 και ώρα 14.00 μ.μ.)

Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε την πρόσκληση για υποβολή αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για απόσπαση τριετούς διάρκειας στην Α.ΔΙ.Π.Π.Δ.Ε. προς κάλυψη των λειτουργικών αναγκών της. Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά από την 8η  Αυγούστου 2014 μέχρι την 20η Αυγούστου 2014 στη ηλεκτρονική διεύθυνση: www.adippde.gr

Στο συνημμένο αρχείο θα δείτε τους τελικούς πίνακες με τα μόρια των εκπαιδευτικών Π.Ε. που ζητούν οριστική τοποθέτηση στο νομό Κυκλάδων,στους οποίους έχουν προστεθεί και τα μόρια των εκπαιδευτικών που υπηρετούν με απόσπαση στο εξωτερικό και  η απόσπασή τους λήγει  στις 31-08-2014.

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανάρτησε τους προσωρινούς  αξιολογικούς πίνακες  των υποψηφίων προς απόσπαση εκπαιδευτικών σε εκπαιδευτικές μονάδες του εξωτερικού για το σχολικό έτος 2014-2015. Υποβολή ενστάσεων, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου(στη ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) στην αρμόδια Διεύθυνση του Υπουργείου μέχρι την Τετάρτη 06-08-2014. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί  να διαβάσουν το συνημμένο αρχείο για ενημέρωσή τους.

Στα συνημμένα αρχεία θα βρείτε την πρόσκληση υποβολής δήλωσης προτίμησης για οριστική τοποθέτηση.

Όσοι εκπαιδευτικοί έχουν κάνει αίτηση για βελτίωση θέσης εντός του ΠΥΣΠΕ Ν. Κυκλάδων και επιθυμούν να κάνουν ανάκληση, θα πρέπει να αποστείλουν αίτηση ανάκλησης με fax και ταχυδρομείο στην υπηρεσία μας από την Τετάρτη, 30/7/2014 έως και την Τρίτη, 5/8/2014.

Τα μόρια των εκπαιδευτικών κλ.ΠΕ70, που υπηρετούν με απόσπαση στο εξωτερικό Παπαχρήστου Αικατερίνης, Ρόγκα Ευαγγελίας και Αλεξανδρίδου Αλέκας θα αναρτηθούν σε νέα ανακοίνωση. Συνεπώς τις επόμενες μέρες θα υπάρξει συμπλήρωση-ανακοινοποίηση του πίνακα με τα μόρια των εκπαιδευτικών.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι όλα τα παραπάνω δεν αφορούν τους εκπαιδευτικούς που μετατάχθηκαν υποχρεωτικά από την Δευτεροβάθμια εκπαίδευση στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση, για τους οποίους θα ακολουθηθεί η διαδικασία της προσωρινής τοποθέτησης αμέσως μετά την κοινοποίηση των αποσπάσεων σε φορείς και από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ.

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου καλεί τους εκπαιδευτικούς κλάδου ΠΕ19 και ΠΕ20 καθώς και του κλάδου ΤΕ01.13 με πιστοποίηση στις ΤΠΕ να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για απόσπαση ή διάθεση στο ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Δωδεκανήσου ή Κυκλάδων για το σχολικό έτος 2014-2015. Υποβολή αιτήσεων από τις 28-07-2014 έως και 06-08-2014 στις αρμόδιες Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου και Κυκλάδων. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε διαβάστε το συνημμένο έγγραφο.

Τρίτη, 29 Ιουλίου 2014 15:50

Υπεράριθμοι κλάδων ΠΕ60 και ΠΕ70

Από το ΠΥΣΠΕ Κυκλάδων ανακοινώνονται τα ονόματα των υπεράριθμων εκπαιδευτικών των σχολείων στα οποία διαπιστώθηκε οργανική υπεραριθμία, ως εξής: Παρακαλούμε ανοίξτε το συνημμένο έγγραφο.

Σελίδα 1 από 18

Πρόσθετες πληροφορίες

Κατασκευή Ιστοσελίδας Νεκτάριος Φαρασόπουλος Εκπαιδευτικός Π.Ε. 70