Αρχική Σελίδα - ΔΠΕ Κυκλάδων

Σας ενημερώνουμε ότι το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κορθίου σε συνεργασία με τις Υπεύθυνες Σχολικών Δραστηριοτήτων Α΄θμιας & Β΄θμιας Εκπαίδευσης Ν. Κυκλάδων,  στο πλαίσιο των δράσεων Δια Βίου Μάθησης για Ενήλικες, θα διοργανώσει ημερίδα με θέμα:

«Πρώτες βοήθειες σε μη αστικό περιβάλλον-Τεχνικές αντιμετώπισης επειγόντων περιστατικών», την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014, στην κεντρική αίθουσα των παρουσιάσεων του ΚΠΕ.

Περισσότερα στο συνημμένο έγγραφο

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την υπ. αρ. Φ.11.1/79/14171/Γ1/31-01-2014 του Υ.Π.ΑΙ.Θ. και με τη υπ. αρ. 55/15-09-2014 Πράξη του Δ.Σ. του Ι.Ε.Π. η Ένωση Σκακιστών Θεσσαλονίκης έχει λάβει έγκριση για τη συνέχιση της υλοποίησης του προγράμματος της εκμάθησης σκακιού σε σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. (…)

Στη Σύρο, η Διεύθυνση Α/βάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κυκλάδων, διαμέσου της Υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων, σε συνεργασία με τη Σύμβουλο της 2ης Περιφέρειας Κυκλάδων , την Ε. Σ. Θεσσαλονίκης και τον Σ.Σ. Σύρου, παρέχει τη δυνατότητα να συμμετέχουν, εφόσον το επιθυμούν, έως και 3 τμήματα (Α΄ -  Β΄ Δημοτικού)

Ο κ. Μιχάλης Κεραμιώτης, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Σκακιστών Σύρου, αναλαμβάνει την εκπαίδευση στη Σύρο. 

Περισσότερα στο συνημμένο κείμενο

Σας ενημερώνουμε ότι η Διεύθυνση Π.Ε. Ν. Κυκλάδων, διαμέσου της Υπευθύνου Σχολικών Δραστηριοτήτων, σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, Τμήμα εργοθεραπείας και λογοθεραπείας ΚΕΦΙΑ, συνεχίζει για 2η σχολική χρονιά, το εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας, Πρόγραμμα «Ανίχνευση αναπτυξιακών και μαθησιακών δυσκολιών σε παιδιά προσχολικής ηλικίας».

Θα γίνει ενημερωτική συνάντηση σχετικά με το πρόγραμμα, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 02/12/14, ημέραΤρίτη και ώρα 13:00 στο χώρο του ΚΕΦΙΑ (πίσω από το Νοσοκομείο – στον 2Ο όροφο).

 

Περισσότερα στο συνημμένο κείμενο

Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε τις τοποθετήσεις των αναπληρωτών εκπαιδευτικών που έγιναν στις 24 και 25/11/2014.

Published in Πυσπε

Διαβάστε περισσότερα στο επισυναπτόμενο αρχείο.

Διαβάστε περισσότερα στα συνημμένα αρχεία.

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κορθίου, σε συνεργασία με τις Υπευθύνους Σχολικών Δραστηριοτήτων Α΄/θμιας & Β΄/θμιας Εκπαίδευσης του Νομού Κυκλάδων, καθώς  και με την Υπεύθυνη Π.Ε της Β΄/θμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής πρόκειται να πραγματοποιήσει στην  Άνδρο, τριήμερο σεμινάριο με θέμα: «Μεθοδολογίες και τεχνικές στην ανάπτυξη προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης», από τη Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου έως και την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014.

Διαβάστε περισσότερα στο συνημμένο αρχείο

Η Πληροφορική στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση – Καινοτόμες Παιδαγωγικές Πρακτικές»

Το συνέδριο θα διεξαχθεί από 24 έως 26 Απριλίου 2015 στην πόλη της Καστοριάς.

Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε τις τοποθετήσεις των αναπληρωτών εκπαιδευτικών μετά τις 14/10/2014

Published in Πυσπε

Μεταθέσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε Μειονοτικά Σχολεία σχολικού έτους 2014 - 2015

Περισσότερες πληροφορίες στο επισυναπτόμενο αρχείο

Μεταθέσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε Τμήματα Ένταξης Μειονοτικών Σχολείων σχολικού έτους 2014 - 2015

Περισσότερες πληροφορίες στο επισυναπτόμενο αρχείο

Σελίδα 1 από 22

Πρόσθετες πληροφορίες

Κατασκευή Ιστοσελίδας Νεκτάριος Φαρασόπουλος Εκπαιδευτικός Π.Ε. 70