Αρχική Σελίδα - ΔΠΕ Κυκλάδων

Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε τον αρχικό πίνακα σύμφωνα με την πρόταση του ΠΥΣΠΕ Κυκλάδων για οριστική τοποθέτηση των εκπαιδευτικών κλ. ΠΕ60 και κλ. ΠΕ70 Γενικής Παιδείας και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης 2015, όπως αυτός διαμορφώθηκε στην με αριθμό 10/6-7-2015 συνεδρίασή του.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί έχουν δικαίωμα ενστάσεων επί του πίνακα εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την ανάρτησή του (δηλαδή έως και την Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015).

Published in Πυσπε

Σας ενημερώνουμε ότι παρατείνεται η προθεσμία  υποβολής αιτήσεων απόσπασης μέχρι και την Τρίτη 7-7-2015

Παρακαλούνται οι Διευθυντές/ Προϊστάμενοι των σχολικών μονάδων Α/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης, που έχουν οριστεί ως καταστήματα ψηφοφορίας, κατά την παράδοση των σχολικών χώρων στις αρμόδιες δημοτικές αρχές, και σε συνεργασία μαζί τους να μεριμνήσουν για την διαθεσιμότητα των σχολικών αιθουσών για την διεξαγωγή του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015.

Περισσότερες πληροφορίες στο επισυναπτόμενο αρχείο.

Απόφαση καθορισμού εκλογικών τμημάτων και καταστημάτων ψηφοφορίας για τη διενέργεια του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015.

Ανακοινοποίηση εγκυκλίου αποσπάσεων από ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ (άρθρο 6, απόσπαση εκπ/κων Β/θμιας στην Α/θμια) και εγκυκλίου αποσπάσεων σε ειδικά σχολεία.

Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2015 15:26

Τοποθέτηση Προσωρινών Διευθυντών

Οι ενδιαφερόμενοι εκπ/κοι θα πρέπει να αναλάβουν υπηρεσία στο σχολείο τους αύριο 30/6/2015 και να στείλουν την ανάληψη υπηρεσίας καθώς και το πρωτόκολλο παράδοσης - παραλαβής (όπου χρειάζεται) με fax στη Διεύθυνση Κυκλάδων.

Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2015 09:01

Εγκύκλιος αποσπάσεων

Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να αποσπαστούν, μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση τους, με τα κατά περίπτωση δικαιολογητικά, στην Διεύθυνση Π.Ε Κυκλάδων με τους ακόλουθους τρόπους:

Α) Αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδοτημένο άτομο, στα Γραφεία της Διεύθυνσης Π.Ε. που εδρεύουν στην Ερμούπολη, Ιωάννη Λαυρεντίου-Ράλλη 6, απέναντι από το Πάρκο του  Ναού του Αγίου Νικολάου. 

Β) Με fax στα τηλέφωνα 22810-79229 και 22810-79349. Στην περίπτωση αυτή στην αίτηση θα πρέπει να συμπληρωθούν οπωσδήποτε τα πεδία που αφορούν στην επικοινωνία της υπηρεσίας με τον εκπ/κό (μόνιμη διεύθυνση κατοικίας, σταθερό και κινητό τηλέφωνο καθώς και e-mail).

Περισσότερες πληροφορίες στα επισυναπτόμενα αρχεία.

Στη Σύρο στις 26, 27, 28 Ιουνίου 2015 θα πραγματοποιηθεί το "8ο Πανελλήνιο Συνέδριο των εκπαιδευτικών για τις ΤΠΕ - Αξιοποίηση Τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας (ΤΠΕ) στην Διδακτική Πράξη". 

Το οποίο διοργανώνουν:

η Ελληνική Ένωση για την αξιοποίηση των ΤΠΕ στην Εκπαίδευση e-Δίκτυο-ΤΠΕ-Ε (www .e-diktyo.eu, η Πανελλήνια Ένωση εκπαιδευτικών για τις Φυσικές Επιστήμες «Μιχάλης Δερτούζος» (www .ekped.gr ), το Πανεπιστήμιο Αιγαίου (Τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων, Σύρος http://www.syros.aegean.gr ) και ο Σύλλογος Επιμορφωτών για την αξιοποίηση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και των Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση (ΣΕΠ – ΤΠΕ@Ε http://sep-tpe.gr/ )

Και συνδιοργανωτές είναι: η Περιφερειακή Διεύθυνση Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου, η Διεύθυνση Δ/θμιας Εκπαίδευσης Νομού Κυκλάδων, η Διεύθυνση Π/θμιας Εκπαίδευσης Νομού Κυκλάδων και ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης

Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε το πρόγραμμα του Συνεδρίου

Στα συνημμένα αρχεία θα βρείτε

- την πρόσκληση εκπαιδευτικών κλ. ΠΕ60 Νηπιαγωγών και ΠΕ70 Δασκάλων για οριστική τοποθέτηση ή βελτίωση θέσης του Π.Υ.Σ.Π.Ε. του Ν. Κυκλάδων.

- τον πίνακα με τα οργανικά κενά κατά κλάδο και κατά σχολείο

- τον πίνακα με τη φθίνουσα μοριακή κατάταξη των ενδιαφερόμενων εκπαιδευτικών ανά κλάδο και ειδικότητα

- τα έντυπα δήλωσης τοποθέτησης

 

Published in Πυσπε

Πανελλήνιο Συνέδριο-Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Ενδοσχολικής Βίας: Ερευνητικές μελέτες και Πρακτικές εφαρμογές

Στα συνημμένα αρχεία θα βρείτε την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για απόσπαση Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016.

Σας ενημερώνουμε ότι το Υπουργείο, Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων διοργανώνει την πρώτη ημερίδα με θέμα «Ελλάδα – Κύπρος: Παιδεία στο Επίκεντρο». Η ημερίδα απευθύνεται τόσο στους εκπαιδευτικούς και στα στελέχη της Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης, όσο και στο διδακτικό προσωπικό και στα στελέχη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. 

Περισσότερες πληροφορίες στα επισυναπτόμενα αρχεία.

Οι εκπαιδευτικοί που τοποθετήθηκαν ως Διευθυντές σε σχολικές μονάδες της Σύρου καλούνται να αναλάβουν υπηρεσία την Πέμπτη 25/6/2015 στα γραφεία της Δνσης Α/θμιας Εκπ/σης Κυκλάδων. 

Οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων των υπολοίπων νησιών θα αναλάβουν υπηρεσία στα σχολεία τους, και θα μας στείλουν την αναφορά ανάληψης πρώτα με fax και έπειτα με ταχυδρομείο.

Οι Υποδιευθυντές όλων των νησιών θα πρέπει να αναλάβουν υπηρεσία στα σχολεία που τοποθετήθηκαν, την Παρασκευή 26/6/2015 και να μας στείλουν την αναφορά ανάληψης πρώτα με fax και έπειτα με ταχυδρομείο. 

Στα επισυναπτόμενα αρχεία θα βρείτε τα πρότυπα  αναφοράς ανάληψης υπηρεσίας για τους Διευθυντές και τους Υποδιευθυντές τα οποία θα πρέπει να στείλετε.

Σελίδα 1 από 32

Πρόσθετες πληροφορίες

Κατασκευή Ιστοσελίδας Νεκτάριος Φαρασόπουλος Εκπαιδευτικός Π.Ε. 70