Το συνέδριο πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας – Γαλλική Πρεσβεία στην Ελλάδα, της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Ελλάδα, της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών, του Δικτύου Εκπαιδευτικών ‘Teachers for Europe’ (Τ4Ε) και είναι υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Θεσσαλίας και Δήμος Λαρισαίων.

Που απευθύνεται: Σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και όλων των ειδικοτήτων, δημόσιας και ιδιωτικής εκπαίδευσης, σπουδαστές και φοιτητές.

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: http://synedrio.eepek.gr/ .

1η ανακοίνωση – πρόσκληση υποβολής εργασιών

Περισσότερες πληροφορίες στο συνημμένο αρχείο: 2η Ανακοίνωση 5ου Διεθνούς Συνεδρίου για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας, Λάρισα 11-13 Οκτωβρίου 20192η Ανακοίνωση 5ου Διεθνούς Συνεδρίου για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας, Λάρισα 11-13 Οκτωβρίου 2019

H Συντονιστική Επιτροπή του 5ου Διεθνούς Συνεδρίου για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας, Λάρισα 11, 12 και 13 Οκτωβρίου 2019 καλούν όλους τους ενδιαφερόμενους, να υποβάλλουν αίτηση για συμμετοχή στο συνέδριο ως κριτές των εργασιών του, μέχρι 31/05/2019 (ένταξη στην Επιτροπή Κριτών). Οι κρίσεις θα υλοποιηθούν κυρίως κατά τον Ιούλιο 2019. Δεν υπάρχει ασυμβίβαστο μεταξύ κριτή και εισηγητή του συνεδρίου.

Για να υποβάλλετε αίτηση (μπορείτε να δηλώσετε μέχρι 3 θεματικές
περιοχές): επιλέξετε το κουμπί «Αίτηση για κριτής» στην αρχική σελίδα (http://synedrio.eepek.gr/ ) ή από την εφαρμογή (σύστημα) του συνεδρίου: http://synedros.eepek.gr

1.    Αν ήδη έχετε προφίλ στο σύστημα αυτό από προηγούμενο συνέδριο ΔΕΝ πρέπει να δημιουργήσετε άλλο, αλλά απλά να κάνετε ‘Είσοδο‘ με το mail και τον κωδικό σας (αν τον ξεχάσατε, υπάρχει διαδικασία ‘Υπενθύμισης’).
2.   Αν είστε νέος χρήστης, τότε αρχικά πρέπει να κάνετε ‘Εγγραφή’
(δημιουργία προφίλ) δίνοντας το mail και έναν κωδικό (σύμφωνα με τις οδηγίες).

Από την ίδια εφαρμογή (ή και από την ίδια ιστοσελίδα) μπορεί κάποιος να υποβάλει τις εργασίες του προς κρίση.

Πρόσκληση στελέχωσης Επιτροπής Κριτών