fapjunk.com teensexonline.com
Συγχαρητήριο μήνυμα για την Ημερίδα «Ένα Σχολείο ανοιχτό : Προσβασιμότητα-Συμπερίληψη- Καλλιέργεια Αξιών και Δεξιοτήτων Ζωής!» – ΔΠΕ Κυκλάδων

Συγχαρητήριο μήνυμα της Διεύθυνσης Π.Ε Κυκλάδων, δια μέσω της Υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων, για την Ημερίδα  «Ένα Σχολείο ανοιχτό : Προσβασιμότητα-Συμπερίληψη- Καλλιέργεια Αξιών και Δεξιοτήτων Ζωής!» που έγινε με πρωτοβουλία του 4ου Πειραματικού ΔΣ Ερμούπολης Σύρου.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την σημαντική Ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του 4ου Πειραματικού ΔΣ Ερμούπολης με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος 5 Ιουνίου 2022 και θέμα τη Συμπερίληψη και την Καλλιέργεια Αξιών και Δεξιοτήτων Ζωής.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στο Σύλλογο Διδασκόντων του 4ου Πειραματικού ΔΣ Ερμούπολης Σύρου και στη Διευθύντρια κ. Παππά,  που εμπνεύστηκαν, οργάνωσαν και φιλοξένησαν στο σχολείο τους αυτή την ουσιαστική παρουσίαση γνώσεων και απόψεων, όπως επίσης στους φορείς και στους ιδιώτες που πλαισίωσαν με την υποστήριξη και τη γνώση τους την εκδήλωση καθώς και τον δραστήριο και υποστηρικτικό Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων του 4ου ΔΣ.

Πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές, τις μαθήτριες και τις εκπαιδευτικούς των Α1 – Α2, Β, Γ1 – Γ2  και Ε1 – Ε2 τάξεων του 4ου ΔΣ που πλαισίωσαν και στόλισαν με τις όμορφες εργασίες των αξιόλογων προγραμμάτων τους την εκδήλωση.

Συνημμένα έγγραφα (2)

Συγχαρητήριο μήνυμα

ΗΜΕΡΙΔΑ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022