fapjunk.com teensexonline.com
Συγχαρητήριο μήνυμα για την εκδήλωση «Για μία ΓΗ» 5 Ιουνίου 2022 – ΔΠΕ Κυκλάδων

Συγχαρητήριο μήνυμα της Διεύθυνσης Π.Ε Κυκλάδων, δια μέσω της Υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων, για την 2η Διαδικτυακή Συνάντηση με πρωτοβουλία του ΔΣ Νάουσας  που διοργανώθηκε στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την σημαντική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος 5 Ιουνίου 2022 με τίτλο «Για μία Γη»

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στους μαθητές και μαθήτριες, τους και τις εκπαιδευτικούς του ΔΣ Αιγιάλης- Θολαρίων Αμοργού, του ΔΣ Κιμώλου, του ΔΣ Αδάμαντα Μήλου, του  ΔΣ Πολλωνίων Μήλου, του ΔΣ Νάουσας Πάρου, του ΝΓ Φοίνικα Σύρου, του 1ου ΔΣ Τήνου και του ΕΝΕΕΓΥΛ Πάρου για τις παρουσιάσεις των αξιόλογων περιβαλλοντικών προγραμμάτων τους και το ουσιαστικό μοίρασμα.

Θερμά συγχαρητήρια στο Σύλλογο Διδασκόντων του ΔΣ Νάουσας και στη Διευθύντρια κ. Ανδρεάκου,  που εμπνεύστηκαν και οργάνωσαν αυτή την πλούσια και πολυφωνική ανταλλαγή καλών πρακτικών και δράσεων και βεβαίως στους φορείς που πλαισίωσαν με την υποστήριξη και τη γνώση τους την εκδήλωση.

Συνημμένα έγγραφα (2)

Συγχαρητήριο μήνυμα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2ης ΔΙΑΔΙΚΤ. ΠΕΡΙΒ. ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ 2022