Τα παιδιά αγαπούν το νερό και τη θάλασσα 하스스톤 안드로이드 다운로드. Σε κολυμβητήρια, όλο τον χρόνο, μαθαίνουν κολύμβηση και το καλοκαίρι απολαμβάνουν τη θάλασσα και τα παιχνίδια σε αυτήν 와사비 다운로드. Πόσα πράγματα, όμως, γνωρίζουν τα παιδιά για την ασφάλειά τους στη θάλασσα και το νερό;
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του SafeWaterSports, εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας για την πρωτοβάθμια εκπαίδευση, προσφέρει – μέσα από το παιχνίδι και την ψυχαγωγία -όλες τις απαραίτητες γνώσεις Download dota 2. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει περισσότερες από 50 δραστηριότητες οι οποίες καλύπτουν τις βασικές γνώσεις και πρακτικές που πρέπει να γνωρίζουν τα παιδιά για την ασφάλειά τους στο νερό (κολυμβητήρια) και τη θάλασσα (κολύμβηση, θαλάσσια σπορ) καθώς και στις δραστηριότητες που γίνονται σε αυτά P.C. Clean Download.
Οι δραστηριότητες του προγράμματος είναι διαθεματικές (π.χ. ελληνική γλώσσα, ξένη γλώσσα, μαθηματικά, φυσικές επιστήμες, πληροφορική, εικαστικά,  φυσική αγωγή) και μπορούν να υλοποιηθούν στο πλαίσιο του σχολικού προγράμματος (ευέλικτη ζώνη) Dubbed Monster Co., Ltd.

Κάντε click εδώ για να κατεβάσετε το φυλλάδιο του προγράμματος webtoon dockgo.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι έναν υπολογιστή με πρόσβαση στο Internet.
Οι εργασίες των παιδιών θα κοινοποιηθούν στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα καθώς και θα παρουσιαστούν στο πρώτο ετήσιο συνέδριο των Θαλασσοφυλάκων Java large csv download.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα ή για να υποβάλετε αίτηση για αυτό, κάντε click στον ακόλουθο σύνδεσμο:
http://e-learning.safewatersports.gr/el/static/educational_program

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και οποιαδήποτε βοήθεια είμαστε στη διάθεσή σας WeChat pc version. Μπορείτε επίσης να τηλεφωνήσετε στο 2108029428 (Υπεύθυνη προγράμματος κα. Ελίζα Νικοτιάν) John Wick 3.

Mε εκτίμηση

Η ομάδα του Safe Water Sports