Αγαπητοί συνάδελφοι,
Η νέα σχολική χρονιά ξεκινά με τις σχολικές μονάδες των Κυκλάδων να έχουν στελεχωθεί στο μεγαλύτερο ποσοστό τους 관전자 데이터를 다운로드. Οι αλλαγές που έχουν δρομολογηθεί στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση ας είναι  ένα ξεκίνημα για νέους στόχους, νέες προσπάθειες αλλά και νέες διεκδικήσεις 짱디스크 다운로드. Μέσα σε ένα πλαίσιο συνεργασίας και δημιουργικής συμμετοχικότητας θα προσπαθήσουμε μαζί ώστε οι μαθητές των νησιών μας να απολαμβάνουν τη γνώση, τη δημιουργικότητα και τη χαρά ενός σύγχρονου δημόσιου σχολείου Mnet video.
Θέλω να απευθυνθώ ιδιαιτέρως στους συναδέλφους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς, οι οποίοι υπηρετούν στα απομακρυσμένα νησιά, μακριά από τον τόπο τους, αντιμετωπίζοντας πολλές δυσκολίες και να τους πω ότι θα έχουν τη συμπαράσταση και τη στήριξη τόσο τη δική μου αλλά και του προσωπικού της Διεύθυνσης, για κάθε πρόβλημα 쥬니버 동요 다운로드.
Οι εκπαιδευτικοί, σε καιρούς μεγάλης ανθρωπιστικής κρίσης, είστε εκείνοι που στηρίζετε παιδιά και οικογένειες και προσφέρετε όνειρο και ελπίδα Wiggle. Το κέρδος για εσάς είναι τα χαμόγελα των παιδιών, είναι οι ορίζοντες που ανοίγονται μπροστά τους, είναι το μέλλον που θα φτιάξετε μαζί Switch Diablo 3 download.
Καλή σχολική χρονιά.
Καλή δύναμη.
Η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων

Μαρκέλλα Παραμυθιώτου