Ανακοινώσεις της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων

Παρασκευή, 22 Απριλίου 2016 11:15

Καινούργια Ιστοσελίδα

Με χαρά σας πληροφορούμε οτι η καινούργια ιστοσελίδα της Δ.Π.Ε. Ν. Κυκλάδων ανανεώθηκε και λειτουργεί κάτω από τη διεύθυνση http://dipe.kyk.sch.gr. Παρακαλούμε να ανανεώσετε τους Σελιδοδείκτες (Bookmarks) που έχετε αποθηκεύσει στα Αγαπημένα (Favorites) του Φυλλομετρητή (Browser) σας.

Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016 10:57

Εγκύκλιος Αποσπάσεων 2016-2017

Στα συνημμένα έγγραφα θα βρείτε την εγκύκλιο των αποσπάσεων (2 έγγραφα).

 

Παρακαλούμε για ερωτήματα και απορίες σχετικά με την εγκύκλιο, να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 22810-82226 τις παρακάτω ημέρες και ώρες :

Μεγάλη Δευτέρα   10-12

Μεγάλη Τρίτη         10-12

Τετάρτη της Διακαινησίμου (Λαμπροτετάρτη)       9-12

Πέμπτη της   Διακαινησίμου (Λαμπροπέμπτη)       9-12

Παρασκευή της Διακαινησίμου (Λαμπροπαρασκευή)  9-12

 

Ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία.

Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016 10:42

Καλό Πάσχα

 

Καλό Πάσχα με υγεία, ειρήνη και αγάπη

Το προσωπικό της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων

και η Διευθύντρια  Μαρκέλλα Παραμυθιώτου

 

 

Το ΚΠΕ Κορθίου σε συνεργασία με την Υπεύθυνη  Σχολικών Δραστηριοτήτων   Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων, τους Υπεύθυνους Π.Ε Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γ΄ Αθήνας, Δ΄ Αθήνας και με το MEdIES (Mεσογειακό Δίκτυο Εκπαιδευτικών), θα διοργανώσει στην Άνδρο, στις 3 και 4 Ιουνίου 2016(Παρασκευή καιΣάββατο), διήμερο επιμορφωτικό σεμινάριομε θέμα: «Η διαχείριση του θαλάσσιου περιβάλλοντος και η διαχείριση των μικροαπορριμμάτων-Marlisco»,  στην αίθουσα παρουσιάσεων του Δημοτικού Σχολείου Γαυρίου.

 

Περισσότερα στα συνημμένα έγγραφα.

Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016 10:43

Ανακοινοποίηση Μορίων Μεταθέσεων

Στα συνημμένα έγγραφα θα βρείτε τις:


Ανακοινοποιήσεις Μορίων για Μετάθεση/Βελτίωση Θέσης Εντός Υπηρεσίας.

Ανακοινοποιήσεις Μορίων για Μετάθεση/Βελτίωση Θέσης απο ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ.

Ανακοινοποιήσεις Μορίων για Μετάθεση/Βελτίωση Θέσης σε ΣΜΕΑΕ-ΚΕΔΔΥ/ΕΕΕΕΚ.

Επισυναπτόμενο θα βρείτε το έγγραφο του Συλλόγου.

Στο πλαίσιο συνεργασιών της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων με τις Σχολικές Μονάδες αρμοδιότητάς της που πραγματοποιούν εκπαιδευτικές δράσεις,  σας καλούμε να παρευρεθείτε στην προβολή ταινίας ? ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί στην Ερμούπολη. Είναι μία από τις δράσεις του 1ου Νηπιαγωγείου Ερμούπολης με θέμα «Ταξιδεύω με τη λύρα του Απόλλωνα» και στόχο έχει την κοινωνική και συναισθηματική ενδυνάμωση των μικρών μαθητών καθώς και την επαφή τους με  τον πολιτιστικό θησαυρό του τόπου τους, τον  πολιτισμό των Κυκλάδων.

Σας επισυνάπτουμε δύο (2) αρχεία σχετικά (πρόσκληση και αφίσα) με τις λεπτομέρειες.

Σας περιμένουμε την Τετάρτη 20 Απριλίου 2016, στον κινηματογράφο «Παλλάς».

Επισυνάπτεται σχετικό έγγραφο.

Τρίτη, 12 Απριλίου 2016 13:12

Τοποθετήσεις Αναπληρωτών 12/4/2016

Στα συνημμένα θα βρείτε το αρχείο με τις τοποθετήσεις.

Στο παρακάτω επισυναπτόμενο αρχείο απεικονίζεται ο εκτελούμενος προϋπολογισμός της Διεύθυνσης Π/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Κυκλάδων.

Στα συνημμένα έγγραφα θα βρείτε την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ταξιδιωτικών γραφείων.

Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016 10:57

Τοποθετήσεις Αναπληρωτών 22/03/2016

Στα συνημμένα έγγραφα θα βρείτε το αρχείο με τις τοποθετήσεις.

 

Ο πόλεμος, η φτώχεια και η εξαθλίωση αποτελούν τις βασικές αιτίες που κάνουν τους ανθρώπους να εγκαταλείπουν τις εστίες τους, αναζητώντας έτσι τη δυνατότητα επιβίωσης και αξιοπρεπούς ζωής σε άλλες χώρες, μπαίνοντας σε μια επικίνδυνη και αβάσταχτη περιπέτεια : την προσφυγιά. Η σημερινή πρωτοφανής προσφυγική κρίση δεν είναι ένα ?φυσικό? φαινόμενο, αλλά η πολύ απτή συνέπεια των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων και του πολέμου στη Μέση Ανατολή.Η στάση της Ε.Ε και των κυβερνήσεών της είναι κυνική, ακροδεξιά και απάνθρωπη. Συνεχίζουν να οικοδομούν φράχτες και στρατόπεδα εγκλεισμού των προσφύγων. Στο ανθρώπινο δράμα που διαδραματίζεται στο Αιγαίο με δεκάδες πνιγμένους ανθρώπους καθημερινά, απαντούν με τη Frontex και τη Νατοϊκή παρουσία στο Αιγαίο. Αντίθετα ο εργαζόμενος λαός δεν μένει άπραγος αλλά δείχνει έμπρακτα την αλληλεγγύη του, αναδεικνύοντας ένα διαφορετικό κώδικα ηθικών αξιών .

Συναδέλφισσες / οι 

Χωρίς να μας διαφεύγει πως καμιά οριστική λύση δεν πρόκειται να επιτευχθεί, αν δεν ηττηθεί η πολιτική που γεννά πόλεμο, φτώχεια και προσφυγιά καλούμαστε, άμεσα, ως εκπαιδευτικοί να σταθούμε αλληλέγγυοι στον αγώνα επιβίωσης που δίνουν αυτή την κρίσιμη στιγμή οι πρόσφυγες και οι μετανάστες.

Σε αυτή την κατεύθυνση :

  • Καλούμε όλους τους συναδέλφους να αναδείξουν παιδαγωγικά στις σχολικές τάξεις θέματα που σχετίζονται με την προσφυγιά, τη μετανάστευση και τον πόλεμο.

 

  • Μετατρέπουμε τα σχολεία μας σε χώρους συλλογής υλικής βοήθειας προς τους πρόσφυγες. Τα αναγκαία είδη αυτή τη στιγμή είναι : α. γάλατα μακράς διαρκείας , χυμοί ατομικής συσκευασίας, ξηρά τροφή άμεσης κατανάλωσης (μπισκότα, κρουασάν, κτλ) γάλα για βρέφη και παιδιά σε σκόνη β. Είδη υγιεινής όπως πάνες, σερβιέτες, μωρομάντηλα, οδοντόβουρτσες, οδοντόπαστες, κρέμες συγκάματος για βρέφη, αφρόλουτρα, σαμπουάν, σαπούνια κτλ γ. Φάρμακα όπως Αεροτσάμπερ για παιδιά, Tobrex - Tobratex (κολλύριο για τα μάτια) Otrivin (για τη μύτη) Zovirax (δερματικό) Mucosolvan σιρόπι των 15 και των 30.Κάθε σχολείο που θα συγκεντρώνει την υλική βοήθεια να επικοινωνεί με τα μέλη του συλλόγου. Θα στείλουμε τη βοήθεια μέσω της κίνησης πολιτών Σύρος: Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες και ο τόπος συγκέντρωσης γίνεται στο παλιό ?ΑΓΟΡΑ?. Καλούμε τους συλλόγους να ολοκληρώσουν τη συγκέντρωση της βοήθειας μέχρι την Παρασκευή 18 Μάρτη.

Στο παρακάτω επισυναπτόμενο αρχείο απεικονίζεται ο εκτελούμενος προϋπολογισμός της Διεύθυνσης Π/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Κυκλάδων.

Τρίτη, 08 Μαρτίου 2016 14:16

Τοποθετήσεις Αναπληρωτών 8/3/2016

Στα συνημμένα θα βρείτε το αρχείο με τις τοποθετήσεις.

Στα συνημμένα θα βρείτε σχετικό έγγραφο.

Στα συνημμένα θα βρείτε το έγγραφο με την προκήρυξη της προγραμματισμένης εκδρομής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μυκόνου.

Στα συνημμένα θα βρείτε το αρχείο με τις τοποθετήσεις.

Στο παρακάτω επισυναπτόμενο αρχείο απεικονίζεται ο εκτελούμενος προϋπολογισμός της Διεύθυνσης Π/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Κυκλάδων.

Στα παρακάτω συνημμένα αρχεία θα βρείτε την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση θέσης Προϊσταμένου/-ης του Τμήματος Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κυκλάδων, την αίτηση υποψηφιότητας και την υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986.

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2016 13:17

Τοποθετήσεις Αναπληρωτών ΠΔΕ 26-01-2016

Στα συνημμένα θα βρείτε το αρχείο με τις τοποθετήσεις.

Καλή αρχή!

Η Διεύθυνση Π.Ε Ν. Κυκλάδων ανακοινώνει τους πίνακες με τις μονάδες και τα στοιχεία των αιτούμενων μετάθεση από περιοχή σε περιοχή, σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε.- ΕΕΕΕΚ- ΚΕ.Δ.Δ.Υ. , καθώς και των αιτούμενων βελτίωσης ή οριστικής τοποθέτησης, εκπαιδευτικών για το σχολικό έτος 2015-2016.

Επισημαίνεται ότι τα μόρια εντοπιότητας και συνυπηρέτησης των εκπαιδευτικών που αιτούνται βελτίωση θέσης ή οριστική τοποθέτηση εντός ΠΥΣΠΕ θα συνυπολογιστούν μετά την κατάθεση των δηλώσεων προτίμησης σχολικών μονάδων.

Ανάκληση της αίτησης μετάθεσης μπορεί να γίνει μέχρι 29-01-2016, ενώ από 25-01-2016 μέχρι και 29-01-2016 θα υποβάλλονται ενστάσεις ώστε στο διάστημα αυτό να γίνει διόρθωση των ηλεκτρονικών αιτήσεων σε περίπτωση δικαίωσης από το ΠΥΣΠΕ Κυκλάδων τυχόν υποβληθεισών ενστάσεων από τους ενδιαφερόμενους.

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016 14:24

Τοποθετήσεις Αναπληρωτών ΠΔΕ 19-01-2016

Στα συνημμένα θα βρείτε το αρχείο με τις τοποθετήσεις.

Καλή αρχή!

Στα συνημμένα θα βρείτε τα στοιχεία προϋπολογισμού του Δεκεμβρίου.

Στα συνημμένα θα βρείτε το μήνυμα της Περιφερειακής Διεύθυνσης.

Στα συνημμένα θα βρείτε το έγγραφο με τα ονόματα, την ημερομηνία και τις ώρες της συνέντευξης των υποψηφίων.

Στα συνημμένα αρχεία θα βρείτε την Υπουργική Απόφαση.

Στα συνημμένα αρχεία θα βρείτε την αφίσα, τους κανονισμούς δημοσιότητας και το ενημερωτικό κείμενο.

Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2015 13:06

Εγκύκλιος Μεταθέσεων ΕΕΠ-ΕΒΠ 2016

Στα συνημμένα αρχεία υπάρχει η εγκύκλιος των μεταθέσεων.

Σελίδα 1 από 15

Πρόσθετες πληροφορίες

Κατασκευή Ιστοσελίδας Νεκτάριος Φαρασόπουλος Εκπαιδευτικός Π.Ε. 70