Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2012 10:08

Χαιρετισμός

Written by 

Χαιρετισμός της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων

 

Με την ανάληψη των νέων μου καθηκόντων ως Διευθύντρια Εκπαίδευσης στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Κυκλάδων απευθύνω θερμό χαιρετισμό στους συναδέλφους εκπαιδευτικούς, στους μαθητές και στους γονείς, στο διοικητικό προσωπικό αλλά και σε όλους τους εμπλεκόμενους, στην εκπαιδευτική διαδικασία, φορείς.

Η επιλογή μου για τη θέση αυτή αποτελεί για εμένα συναίσθηση ευθύνης.

Αναλογιζόμενη τη συγκυρία και την απαίτησή της για άμεση δράση, θέτω εξαρχής ως στόχο την ισότιμη, ουσιαστική και τυπική πρόσβαση στην εκπαίδευση όλων των παιδιών των νησιών μας και την υποστήριξη των εκπαιδευτικών,  μονίμων και αναπληρωτών.

Ερχόμενη αντιμέτωπη με μια δημιουργική πρόκληση για αναβάθμιση και βελτίωση της σχολικής πραγματικότητας των μαθητών και των εκπαιδευτικών, επιλέγω τη συνεργασία να καθοδηγεί τη δράση μου.

Μέσα σε ένα πλαίσιο ειλικρίνειας, πίστης στους κανόνες δικαίου, αμοιβαίας κατανόησης και επικοινωνίας θα προσπαθήσω για το καλύτερο μέλλον των σχολικών μονάδων στις Κυκλάδες. Τα παιδιά μας αξίζουν μια ισότιμη εκπαίδευση χωρίς αποκλεισμούς, ένα σχολείο που θα συνδυάζει τη μάθηση με τη δημιουργία και τη χαρά.

 

Με τη διαβεβαίωση της εκτίμησής μου
Η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων


Μαρκέλλα Παραμυθιώτου

 

 

 

Read 5144 times Last modified on Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016 09:28
More in this category: Καλώς Ορίσατε »

Πρόσθετες πληροφορίες

Κατασκευή Ιστοσελίδας Νεκτάριος Φαρασόπουλος Εκπαιδευτικός Π.Ε. 70