fapjunk.com teensexonline.com
8 Μαρτίου 2022 – ΔΠΕ Κυκλάδων

Πρόσκληση σε Ενδοσχολική Βιωματική Επιμορφωτική δράση: «H Τέχνη των Ερωτήσεων – Η μεθοδολογία της Ορατής Σκέψης»

Η Διεύθυνση Π.Ε. Κυκλάδων, δια της Υπευθύνου Σχολικών Δραστηριοτήτων, προσκαλεί τις σχολικές μονάδες σε ενδοσχολική επιμόρφωση με θέμα τη «Μεθοδολογία  της Ορατής Σκέψης – Ρουτίνες Σκέψης» και τίτλο: «H Τέχνη των Ερωτήσεων – Η μεθοδολογία της Ορατής Σκέψης»

Θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022 και ώρες 18.00-20.00.

Οι Διευθυντές και οι Διευθύντριες Δημοτικών και οι Προϊσταμένες/οι Νηπιαγωγείων που ενδιαφέρονται ενημερώνουν τους συλλόγους Διδασκόντων και…

Mαταίωση Διεξαγωγής μαθητικού Διαγωνισμού

Ματαίωση διεξαγωγής Μαθητικού Διαγωνισμού με τίτλο: «8ος Πανελλήνιος και Παγκύπριος Λογοτεχνικός Διαγωνισμός Ποίησης-Διηγήματος για Παιδιά και Εφήβους της ‘Ενωσης Ελλήνων Λογοτεχνών Σχολικού Έτους 2021-2022» για μαθητές/τριες δημοσίων και ιδιωτικών σχολικών μονάδων Π.Ε. και Δ.Ε. της Ελλάδας, της Κύπρου και του Απόδημου Ελληνισμού– σχ. έτος 2021-2022.

ΨΗΦΙΑΚΟ ΒΙΒΛΙΟ

Σας αποστέλλουμε δράση του Δ.Σ Ποσειδωνίας Σύρου στα πλαίσια της Θεματικής Ενότητας των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων : «Φροντίζω το περιβάλλον-Παγκόσμια και Τοπική Πολιτιστική κληρονομιά» με τίτλο: «Από τη Σμύρνη στη Σύρο» με αφορμή την επέτειο των ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΩΝ από την Μικρασιατική Καταστροφή το 1922. Πρόκειται για ένα ψηφιακό βιβλίο που περιέχει άρθρα των μαθητών και των μαθητριών της ΣΤ1 τάξης, ιστορικά στοιχεία, φωτογραφίες, βίντεο και τραγούδια.