fapjunk.com teensexonline.com
Διαδικτυακά εργαστήρια για εκπαιδευτικούς | Ιδέες στη Σχολική Τάξη – ΔΠΕ Κυκλάδων

Τα Σχολικά Προγράμματα του ΚΠΙΣΝ ταξιδεύουν στη σχολική τάξη και προσκαλούν τους εκπαιδευτικούς να γνωρίσουν, να εξερευνήσουν και να δοκιμάσουν στην πράξη ιδέες και έννοιες-σταθμούς από τον χώρο της τέχνης, της βιωσιμότητας και του δημόσιου χώρου.

Μέσα από σύντομες (40’) διαδικτυακές συναντήσεις για εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης παρουσιάζουμε απλές, μικρής κλίμακας δραστηριότητες για τη σχολική τάξη και παρέχουμε εκπαιδευτικό υλικό, το οποίο οι συμμετέχοντες μπορούν να αξιοποιήσουν στην τάξη τους μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

H Τέχνη στη Σχολική Τάξη: Η ιδέα της επανάχρησης (upcycling) για εκπαιδευτικούς 

Οι μαθητές καλούνται να παρατηρήσουν τα αντικείμενα γύρω τους και να αλλάξουν την καθημερινότητά τους, γνωρίζοντας την πρόκληση της επανάχρησης μέσα στην τάξη! Παίρνοντας τον ρόλο του κυνηγού αντικειμένων, εικόνων, λέξεων και απλών, καθημερινών υλικών, οι μαθητές δημιουργούν τα δικά τους γλυπτά, ποιήματα, μακέτες, εφήμερα έργα τέχνης, για να μεταδώσουν τις ιδέες τους και τα δικά τους νοήματα μέσα στην τάξη.

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου | 18.30

Μέσω Zoom

H συμμετοχή είναι ελεύθερη με ηλεκτρονική προεγγραφή


Περισσότερες πληροφορίες 

Πραγματοποιείστε την εγγραφή σας εδώ

Όλα τα σχολικά προγράμματα του ΚΠΙΣΝ σχεδιάστηκαν, υλοποιούνται και προσφέρονται δωρεάν μέσω της υποστήριξης του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).