fapjunk.com teensexonline.com
Δήλωση Μαθητικού Δυναμικού στο MySchool για το σχολικό έτος 2021-2022 – ΔΠΕ Κυκλάδων

Αγαπητοί κυρίες και κύριοι,

Θα παρακαλούσαμε να ενημερωθούν οι Σχολικές Μονάδες και τα Κέντρα Διανομής αρμοδιότητάς σας προκειμένου να προβούν στις παρακάτω ενέργειες (εφόσον δεν το έχουν ήδη κάνει):

Σχολικές Μονάδες:

Ø  Δήλωση Μαθητικού Δυναμικού στο MySchool για το σχολικό έτος 2021-2022.

Σχολικές Μονάδες & Κέντρα Διανομής:

Ø  Συμπλήρωση της καρτέλας «Καταμέτρηση Αντιτύπων».

Ø  Επιβεβαίωση παραλαβών στην καρτέλα «Επιβεβαίωση Παραλαβής».

Οι καρτέλες βρίσκονται στη σελίδα των Σχολικών Μονάδων και των Κέντρων Διανομής και συγκεκριμένα στο menu «Παραλαβές».

Οι παραπάνω ενέργειες θα παρακαλούσαμε να έχουν ολοκληρωθεί το αργότερο έως την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις παραπάνω δηλώσεις θα υπολογιστεί Συμπληρωματική Παραγγελία για τις Σχολικές Μονάδες, η οποία θα αναρτηθεί την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021 στις σελίδες των Σχολικών Μονάδων και των Κέντρων Διανομής και συγκεκριμένα στην καρτέλα «Συμπληρωματικές Παραγγελίες», menu «Παραγγελίες».

Μετά την ανάρτηση της Συμπληρωματικής Παραγγελίας οι Σχολικές Μονάδες θα μπορούν να παραλάβουν άμεσα τα βιβλία που εμπεριέχονται σε αυτή από το απόθεμα του Κέντρου Διανομής τους. Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε πως δε θα πρέπει να δοθούν από τα Κέντρα Διανομής βιβλία τα οποία δεν εμπεριέχονται στη Συμπληρωματική Παραγγελία.

Θα θέλαμε να διευκρινίσουμε επίσης πως σε περίπτωση μεταγενέστερης δήλωσης ή αλλαγής μαθητικού δυναμικού θα υπολογίζονται Συμπληρωματικές Παραγγελίες ανά τακτά χρονικά διαστήματα και θα αναρτώνται με την ίδια διαδικασία, γι’ αυτό και θα πρέπει πάντα να είναι ενημερωμένο το μαθητικό δυναμικό στο MySchool. Επίσης, μετά τον υπολογισμό των Συμπληρωματικών Παραγγελιών θα γίνεται αυτόματα έλεγχος μέσω του συστήματός μας για το αν καλύπτονται πλήρως από το απόθεμα των Κέντρων Διανομής και σε περίπτωση που αυτό δε συμβαίνει θα αποστέλλονται επιπλέον βιβλία στα Κέντρα Διανομής.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία και σας ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά!

Με εκτίμηση,

Εκ μέρους της Διεύθυνσης Εκδόσεων του ΙΤΥΕ Διόφαντος

Διεύθυνση Εκδόσεων – ΙΤΥΕ Διόφαντος

Ιστότοπος: https://publications.cti.gr/

Επικοινωνία: infopublications@cti.gr