fapjunk.com teensexonline.com
27 Μαΐου 2021 – ΔΠΕ Κυκλάδων

«Τα σχολεία της ομογένειας γιορτάζουν το 1821» Πρόσκληση συμμετοχής σε διαδικτυακή εκδήλωση

…οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής στο πλαίσιο του εορτασμού της επετείου συμπλήρωσης διακοσίων χρόνων από την έναρξη της Επανάστασης του 1821, συνδιοργανώνουν εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, την Παρασκευή 28 Μαΐου 2021 και ώρα 18:00 – 20:00, με θέμα:
«Τα σχολεία της ομογένειας γιορτάζουν το 1821»…

Το πλήρες έγγραφο: «Τα σχολεία της ομογένειας γιορτάζουν το 1821» – Πρόσκληση συμμετοχής σε διαδικτυακή εκδήλωση

Ενημέρωση Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας / Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής

….οι απουσίες οι οποίες έχουν καταχωρισθεί ή θα καταχωρισθούν και δεν οφείλονται σε υπαιτιότητα των μαθητών/τριών αλλά σε αντικειμενικούς λόγους ανωτέρας βίας, δεν θα προσμετρηθούν για τον χαρακτηρισμό της φοίτησης των μαθητών/τριών από τον Σύλλογο Διδασκόντων κατά το σχολικό έτος 2020-21….

Το πλήρες έγγραφο: Ενημέρωση Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας / Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής

Παραγγελία βιβλίων σχολικών μονάδων Ειδικής Αγωγής για το σχολικό έτος 2021-2022

Αγαπητοί κυρίες και κύριοι,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως στη σελίδα των Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής στον ιστότοπο της Διεύθυνσης Εκδόσεων http://publications.cti.gr έχει ενεργοποιηθεί η δυνατότητα παραγγελίας των διδακτικών βιβλίων για το σχολικό έτος 2021-2022.

Συγκεκριμένα, μπορείτε να προβείτε στην παραγγελίας σας μέσω της σελίδας του σχολείου σας επιλέγοντας την καρτέλα «Παραγγελίες» -> «Διδακτικών Βιβλίων». Στη σχετική καρτέλα μπορείτε να δηλώσετε τον ακριβή αριθμό αντιτύπων ανά κωδικό βιβλίου που…

Έγκριση αιτήματος για υλοποίηση εκπαιδευτικού προγράμματος και υλικού με τίτλο “Τσάρλι ο διασώστης”

…εγκρίνεται η υλοποίηση του εκπαιδευτικού προγράμματος και υλικού με τίτλο: «Τσάρλι ο διασώστης», το οποίο απευθύνεται σε μαθητές/μαθήτριες σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Δημοτικό) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Γυμνάσιο) της χώρας για το σχολικό έτος 2020-2021,…

Το πλήρες έγγραφο: Έγκριση αιτήματος για υλοποίηση εκπαιδευτικού προγράμματος και υλικού

Διεθνές Πρόγραμμα Πρόληψης Πνιγμών “Τσάρλι ο διασώστης”: Έγκριση από τον δημιουργό του Baywatch – Διεθνής Βράβευση από Κοινοπολιτεία Διάσωσης της Βασίλισσας Ελισάβετ

NOTICE OF DIPLOMA AWARD

A chance of children

Πρόταση οριστικών τοποθετήσεων εκπαιδευτικών που έχασαν την οριστική τους τοποθέτηση λόγω Πειραματικών Σχολείων

Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε τους πίνακες που διαμορφώθηκαν με την αριθ. 09/27-05-2021 πράξη του ΠΥΣΠΕ Κυκλάδων και περιέχουν την πρόταση για οριστική τοποθέτηση των εκπαιδευτικών που έχασαν την οριστική τους τοποθέτηση λόγω μετατροπής των σχολικών τους μονάδων σε Πειραματικά Σχολεία.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί έχουν δικαίωμα ενστάσεων επί των πινάκων έως αύριο Παρασκευή, 28 Μαΐου 2021 και ώρα 13:00.

Moria_2021_peiramatika

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2021

Με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της παγκόσμιας κοινότητας σε θέματα περιβάλλοντος, ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) θεσμοθέτησε το 1972 την 5η Ιουνίου ως Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.
Τη φετινή χρονιά το θέμα-σύνθημα της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος είναι: «Επανασχεδιασμός, αναδημιουργία, αποκατάσταση» (Reimagine. Recreate. Restore) και εστιάζει στην αποκατάσταση των οικοσυστημάτων…

Το πλήρες έγγραφο: Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2021

Πρόσκληση εκπαιδευτικών Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης κλ.Πληροφορικής (ΠΕ86) για υποβολή αιτήσεων απόσπασης στη Γεν. Διεύθ. Ψηφιακών Συστημάτων Υποδομών και Εξετάσεων, στη Γεν. Διεύθ. Στρατηγικού Σχεδιασμού, Προγραμματισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Γεν. Γραμμ. του Υ.ΠΑΙ.Θ. και στις Περιφ. Διευθύνσεις Εκπαίδευσης του Υ.ΠΑΙ.Θ. για το σχ.έτος 2021-2022

Πρόσκληση εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κλάδου Πληροφορικής (ΠΕ86) για υποβολή αιτήσεων απόσπασης στη Γενική Διεύθυνση Ψηφιακών Συστημάτων Υποδομών και Εξετάσεων, στη Γενική Διεύθυνση Στρατηγικού Σχεδιασμού, Προγραμματισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Γενικής Γραμματείας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για το σχολικό έτος 2021-2022.

Μέτρα και ρυθμίσεις στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού – 45η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

Μέτρα και ρυθμίσεις στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού – 45η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

Ψηφιακή αφίσα για την Ανακύκλωση – Νηπιαγωγείο Ποσειδωνίας Σύρου

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την ψηφιακή αφίσα που έφτιαξαν τα παιδιά του Νηπιαγωγείου Ποσειδωνίας, στο πλαίσο της εκπόνησης του Περιβαλλοντικού προγράμματος της ” ΠΑΙΔΙΚΗΣ HELMEPA”  με θέμα την ”ανακύκλωση”. Στην αφίσα ακούγονται τα ηχογραφημένα μηνύματα των παιδιών για την ανακύκλωση. Μπορείτε να δείτε  την αφίσα πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο.
https://www.postermywall.com/index.php/posterbuilder/view/97fddda65d99d6f40dc67c776469174f

Το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε είναι:  ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΟ…

Ανασυγκρότηση του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.)

Ανασυγκρότηση του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.)