fapjunk.com teensexonline.com
Διαδικτυακά Μουσειοεκπαιδευτικά προγράμματα – Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ. – ΔΠΕ Κυκλάδων

Μετά από ένα διάστημα σιωπής, τα μουσεία ξανά ανοίγουν και σας περιμένουν όλους/ες για να επανεκκινήσουμε τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και να υποδεχθούμε νέες εκθέσεις. Τα μουσειακά εκπαιδευτικά προγράμματα αποσκοπούν στην διεύρυνση των πνευματικών οριζόντων των μαθητών, στην καλλιέργεια της αισθητικής, μουσικής και καλλιτεχνικής παιδείας και στην βιωματική εμπειρία που οδηγεί σε ελευθερία έκφρασης. Σχεδιάζονται έχοντας ως βάση τις αρχές της βιωματικής μάθησης και απευθύνονται σε μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αλλά και σε παιδιά προσχολικής ηλικίας.

Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να επισκεφτείτε το μουσείο μας, από τις 21 Μαΐου 2021 μέχρι και το τέλος της σχολικής χρονιάς θα ταξιδεύουμε ψηφιακά μαζί, στις πολύ επιτυχημένες εκθέσεις του Τελλογλείου Ιδρύματος, με ειδικά μουσείο-παιδαγωγικά προγράμματα, τα οποία στοχεύουν στην επανέκθεση των παιδιών στο μουσειακό περιβάλλον και την εξοικείωσή τους με την τέχνη.

Στα αρχεία που επισυνάπτονται θα βρείτε περιγραφές και λεπτομέρειες για τα διαθέσιμα μουσειό-παιδαγωγικά προγράμματα, με ONLINE περιήγηση, καθώς επίσης και το FLYER το οποίο περιγράφει τα μουσειό-παιδαγωγικά
προγράμματα διαθέσιμα στο μουσείο μας, βασισμένα στην πολύχρωμη γεωμετρική έκθεση της Ιωάννας Σπητέρη.

Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε.

Με εκτίμηση,

Μπουντουρέλη Ελένη

Υπεύθυνη Τμήματος Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων

Τελλόγλειο Ίδρυμα

Διαδικτυακά προγράμματα

Έκθεση Σπητέρη