fapjunk.com teensexonline.com
23 Μαρτίου 2021 – ΔΠΕ Κυκλάδων

Εκπαιδευτική παρουσίαση/δράση σε ψηφιακή μορφή με τίτλο: «Άυλη πολιτιστική κληρονομιά. Το κλέφτικο τραγούδι»

…εγκρίνεται η εκπαιδευτική παρουσίαση/δράση σε ψηφιακή μορφή με τίτλο: «Άυλη πολιτιστική κληρονομιά. Το κλέφτικο τραγούδι» του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς…

Το πλήρες έγγραφο:  Εκπαιδευτική παρουσίαση/δράση σε ψηφιακή μορφή με τίτλο: «Άυλη πολιτιστική κληρονομιά. Το κλέφτικο τραγούδι»

Διαδικτυακές Ενημερωτικές Εκδηλώσεις

Σας γνωστοποιούμε ότι η Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων – Σπανίων Νοσημάτων Παθήσεων (Ε.Ο.Σ. – ΣΠΑ.ΝΟ.ΠΑ.) διοργανώνει Κύκλο Διαδικτυακών Ενημερωτικών Εκδηλώσεων με θέμα: «Πιστοποίηση των σπάνιων παθήσεων – Αξιοποίηση του ORPHANET, Κέντρα εμπειρογνωμοσύνης στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Η δυναμική, οι προκλήσεις και οι προοπτικές»….

Το πλήρες έγγραφο: Διαδικτυακές Ενημερωτικές Εκδηλώσεις

Δελτίο Τύπου

Πρόσκληση

Διαδικτυακή εκδήλωση για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς διοργανώνει διαδικτυακές εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821. Οι εκδηλώσεις αυτές απευθύνονται στους/στις μαθητές/τριες, στους εκπαιδευτικούς και σε κάθε ενδιαφερόμενο/η πολίτη.

Το πλήρες έγγραφο: Διαδικτυακή εκδήλωση για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821

Εκδηλώσεις για την Επέτειο της Εθνικής Εορτής της 25ης Μαρτίου – σχ.έτος 2020-21

Σε ό,τι αφορά τις εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιηθούν στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την επέτειο της εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου, την Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021, σας γνωρίζουμε τα εξής:…

Το πλήρες έγγραφο: Εκδηλώσεις για την Επέτειο της Εθνικής Εορτής της 25ης Μαρτίου – σχ.έτος 2020-21