fapjunk.com teensexonline.com
«ΣΧΕΣΕΙΣ 2020» Η τέχνη των Ερωτήσεων, της Επικοινωνίας και των Επιλογών μας στις ποικίλες «Σχέσεις μας»: οι άλλοι, τα media, η σκέψη μας. Εγχειρίδιο για γονείς, εκπαιδευτικούς και παιδιά – ΔΠΕ Κυκλάδων

«ΣΧΕΣΕΙΣ 2020»  Η τέχνη των Ερωτήσεων, της Επικοινωνίας και των Επιλογών μας στις ποικίλες «Σχέσεις μας»: οι άλλοι, τα media, η σκέψη μας. Είναι επιμορφωτικό υλικό το οποίο είχε αναρτηθεί στην πλατφόρμα του ΠΣΔ, στο e-class με τίτλο: «ΣΧΕΣΕΙΣ_2020» την περίοδο Απρίλιο – Ιούλιο 2020 και συγκεντρώθηκε στη μορφή ενός σύντομου εγχειρίδιου –  e-book. 

Στο link   https://eclass03.sch.gr/courses/D189101/

Μπορείτε επίσης να το κατεβάσετε από:

https://www.openbook.gr/scheseis-2020/

και https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/340457_sheseis-2020-paidagogiko-egheiridio-gia-goneis-paidia-ekpaideytikoys

Η επιλογή και ανάρτηση του υλικού, από την Χρυσάννα Διαμαντή, ΥΣΔ της ΔΠΕ Κυκλάδων, ξεκίνησε με αφορμή τον εμπλουτισμό των σχέσεων και της επικοινωνίας,  κατά τη διάρκεια της καραντίνας της Άνοιξης του 2020 και εξελίχθηκε σε ένα σύνολο  4 ενοτήτων  γύρω από τις ΣΧΕΣΕΙΣ και τη ΣΚΕΨΗ με υλικό, ερωτήσεις και παιχνίδια και ιδέες που αφορούν στους ενήλικες (εκπαιδευτικούς, γονείς) και παιδιά. 

Στόχο  έχει να δοθούν εργαλεία και παιδαγωγικές προτάσεις, ώστε να ενισχυθεί η αυτόνομη σκέψη, να διευρυνθεί η κατανόηση και η βαθύτερη επικοινωνία μας με τον εαυτό μας, με τους ανθρώπους γύρω μας, με τα συστήματα σχέσεων που φτιάχνουμε οι άνθρωποι και  με την τεχνολογία, την πληροφορία, τα media.

Στη συνέχεια συγκεντρώθηκε όλο το υλικό και εμπλουτίστηκε στο συγκεκριμένο e-book.

Συνημμένο:  ΣΧΕΣΕΙΣ 2020