fapjunk.com teensexonline.com
8 Φεβρουαρίου 2021 – ΔΠΕ Κυκλάδων

Διαβίβαση ανακοίνωσης παράτασης της αριθμ. 02/ΔΕΠΠΣ/26-01-2021 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την πλήρωση των θέσεων των προέδρων και των μελών των Περιφερειακών Επιτροπών Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων (Π.Ε.Π.Π.Σ.)

Διαβίβαση ανακοίνωσης παράτασης της αριθμ. 02/ΔΕΠΠΣ/26-01-2021 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την πλήρωση των θέσεων των προέδρων και των μελών των Περιφερειακών Επιτροπών Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων (Π.Ε.Π.Π.Σ.) όλων των Περιφερειακών Διευθύνσεων Εκπαίδευσης (Π.Δ.Ε.) και των αναπληρωτών τους

Μαθητικοί Διαγωνισμοί Δοκιμίου και Ζωγραφικής Δήμου Ύδρας σχολικού έτους 2020-21

…ο Δήμος Ύδρας διοργανώνει κατά το σχολικό έτος 2020-2021 Μαθητικούς Διαγωνισμούς Δοκιμίου και Ζωγραφικής. Πιο συγκεκριμένα:
α) Διαγωνισμό Δοκιμίου με θέμα «Η Ελληνική Επανάσταση του 1821 και Ναυτικός Αγώνας: Η συμβολή της Ύδρας στην ευόδωσή του», ο οποίος απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες Γ’ Γυμνασίου, Α’ και Β΄ Λυκείου
και
β) Διαγωνισμό Ζωγραφικής με θέμα…

Διαδικτυακή προβολή της ταινίας “Σινεμά ο Παράδεισος” – Διοργάνωση: Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Δυτικών Κυκλάδων

Η Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Δυτικών Κυκλάδων διοργανώνει διαδικτυακή προβολή της ταινίας «Σινεμά ο Παράδεισος»,  την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στις 18.00.

Θα ακολουθήσει συζήτηση με τους:

  • Στέλιο Κρασανάκη, Ψυχίατρο, Δραματοθεραπευτή, Σκηνοθέτη, Μέλος ΔΣ της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας, Υπεύθυνο του κλάδου «Τέχνη και Ψυχιατρική» της ΕΨΕ, Διδάσκοντα ΕΚΠΑ.