fapjunk.com teensexonline.com
Έγκριση Μαθητικού Διαγωνισμού με τίτλο «75 χρόνια Ηνωμένα Έθνη-Διαμορφώνουμε σήμερα το αύριο που φανταζόμαστε» για μαθητές/τριες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς επίσης και για μαθητές/τριες πρόσφυγες που φοιτούν σε Δομές Υποδοχής και Εκπαίδευσης Προσφύγων (ΔΥΕΠ) για το σχ. έτος 2020-2021» – ΔΠΕ Κυκλάδων

σύμφωνα με το Απόσπασμα Πρακτικού 50/22-10-2020 του Δ.Σ. του Ι.Ε.Π., εγκρίνουμε τον Μαθητικό Διαγωνισμό με τίτλο, « 75 Χρόνια Ηνωμένα Έθνη-Διαμορφώνουμε σήμερα το αύριο που φανταζόμαστε», που απευθύνεται σε μαθητές/τριες όλων των βαθμίδων και όλων των τύπων σχολείων της χώρας, καθώς και σε μαθητές και μαθήτριες πρόσφυγες που φοιτούν σε ΔΥΕΠ, για το σχολικό έτος 2020-2021….

Το πλήρες έγγραφο: Έγκριση Μαθητικού Διαγωνισμού με τίτλο «75 χρόνια Ηνωμένα Έθνη-Διαμορφώνουμε σήμερα το αύριο που φανταζόμαστε» για μαθητές/τριες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς επίσης και για μαθητές/τριες πρόσφυγες που φοιτούν σε Δομές Υποδοχής και Εκπαίδευσης Προσφύγων (ΔΥΕΠ) για το σχ. έτος 2020-2021»