fapjunk.com teensexonline.com
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ – ΔΠΕ Κυκλάδων

Αγαπητοί/ές Συνάδελφοι,

Μια καινούρια σχολική χρονιά ξεκινά, μια χρονιά που καλούμαστε να δουλέψουμε σε ιδιαίτερες συνθήκες και να αντιμετωπίσουμε προκλήσεις και δυσκολίες.Είμαι σίγουρη, όμως, ότι και σε αυτές τις συνθήκες θα είστε δίπλα στους μαθητές σας και θα προσφέρετε  την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση, όπως κάνετε πάντα.

Ιδιαίτερα θέλω να  καλωσορίσω τους νέους συναδέλφους/ισσες σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα και να τους διαβεβαιώσω ότι θα είμαι δίπλα τους σε ό,τιμε χρειαστούν.
Για να ενημερωθούν για τα Νέα Προγράμματα Ξένων Γλωσσών, τους φακέλους υλικού Λυκείου και ΕΠΑ.Λ. μπορούν να επισκεφτούν τη σελίδα του ΙΕΠ http://www.iep.edu.gr/el/component/k2/162-ksenes-glosses.Στον δικτυακότόπο “Διαδραστικά Σχολικά Βιβλία” μπορείτε να βρείτε τα εμπλουτισμένα βιβλία των τάξεωνhttp://ebooks.edu.gr/ebooks/v2/allcourses.jsp. Μπορείτε, επίσης, να ενημερώνεστε από το blogμου για θέματα που αφορούν τον κλάδο μας https://blogs.sch.gr/neofytos/.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου στο 2241364849τηλ.γραφείου και στο 6944565134,καθώς επίσης και με e-mail στοelenpapadop@sch.gr.

Σας εύχομαι  υγεία και δύναμη! Καλή σχολική χρονιά!

Η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Νοτίου Αιγαίου

ΠΕ06 Αγγλικών

Παπαδοπούλου Ελένη