fapjunk.com teensexonline.com
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε δράση ευαισθητοποίησης για το Περιβάλλον και την Αειφορία με θέμα «Όχι πλαστικά στη θάλασσά μου» – ΔΠΕ Κυκλάδων

Οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης: Κυκλάδων, Α’, Β, Γ’, Δ’ Αθήνας, Δυτ. Αττικής, Δυτ. Θεσσαλονίκης, Ανατ. Θεσσαλονίκης, Πέλλας και Δωδεκανήσου και οι Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης: Β’, Γ’ Αθήνας, Πειραιά, Ανατολικής Θεσσαλονίκης, Αχαΐας, Ημαθίας, Έβρου, Μαγνησίας, Ρεθύμνου, Χανίων, Χίου και Κυκλάδων, δια των Υπευθύνων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Σχολικών Δραστηριοτήτων, προτείνουν μια κοινή δράση στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου και της Παγκόσμιας Ημέρας Ωκεανών στις 8 Ιουνίου, όπου εκπαιδευτικοί, μαθητές, γονείς και η ευρύτερη τοπική κοινωνία υιοθετούν, προτείνουν και δημοσιοποιούν δράσεις με θέμα:  

«ΟΧΙ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΟΥ»

εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την ανησυχία τους στις δραματικές παγκόσμιες επιπτώσεις των πλαστικών αποβλήτων στη θάλασσα, με αποτέλεσμα την επιβάρυνση του περιβάλλοντος και της υγείας μας. 

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΡΑΣΗ: «ΟΧΙ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΟΥ» 15νθημερη AGENDA

Προτείνονται μικρές αλλαγές στις συνήθειές μας (παιδιά, εκπαιδευτικοί, γονείς) για 15 συνεχόμενες μέρες, τις οποίες εντάσσουμε σιγά – σιγά στην καθημερινότητά μας και παροτρύνουμε και τους γύρω μας να κάνουν το ίδιο. Μικρές αλλαγές που μπορούν να κάνουν μεγάλο καλό στην υγεία όλων μας.

Περισσότερα στα συνημμένα έγγραφα.

Δράση ευαισθητοποίησης για το Περιβάλλον και την Αειφορία

ΟΧΙ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΟΥ – 15ΘΗΜΕΡΗ AGENDA