fapjunk.com teensexonline.com
Πρόγραμμα «Αστέρι της Ευχής» του Οργανισμού Make-A- Wish (Κάνε-Μια-Ευχή) – ΔΠΕ Κυκλάδων

Όπως κάθε χρονιά το πρόγραμμα «Αστέρι της Ευχής» πραγματοποιείται με την άδεια του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, η οποία έχει δοθεί και φέτος στο πρόγραμμα και είναι υπό δημοσίευση. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τη φετινή καμπάνια με πρωταγωνίστρια τη Ραφαέλλα, ένα παιδί ευχής που είναι εθελόντρια και πλέον μητέρα.

Στα συνημμένα θα βρείτε:

  1. Ένα οδηγό υλοποίησης για το πρόγραμμα
  2. Ενημερωτική αφίσα
  3. Ενημερωτικό φυλλάδιο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε(μπορείτε να τυπώσετε την 1η σελίδα για διανομή)
  4. Tην άδεια του Υπουργείου για τη σχολική χρονιά 2019-2020

Σε περίπτωση που χρειάζεστε ενημερωτικό υλικό μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί σας και να σας το αποστείλουμε και σε έντυπη μορφή χωρίς καμία επιβάρυνση. Εδώ μπορείτε να πραγματοποιήσετε ηλεκτρονικά την παραγγελία σας.

Οι εκπαιδευτικοί και οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων αποτελείτε μεγάλη κινητήριο δύναμη για τον Οργανισμό Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή-Ελλάδος) καθώς πάνω από τις μισές Ευχές της χρονιάς υιοθετούνται από το πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής. Οι μαθητές με την καθοδήγησή σας, σύμμαχοι και αρωγοί σ’ έναν αγώνα για περισσότερα παιδικά χαμόγελα! Αναπτύσσουν το συναίσθημα του εθελοντισμού και της προσφοράς και αποκτούν πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον τους. Σε μια εποχή δύσκολη για όλους, το πρόγραμμα «Αστέρι της Ευχής» δίνει σε εκπαιδευτικούς και μαθητές την δυνατότητα, μαζί, με θετική σκέψη και διάθεση να συμβάλουν σημαντικά σ’ ένα κοινωνικό έργο με στόχο την εκπλήρωση των παιδικών Ευχών.