fapjunk.com teensexonline.com
Δήλωση τοποθέτησης αποσπασμένων εκπαιδευτικών από άλλα ΠΥΣΠΕ/ ΠΥΣΔΕ – Ανακλήσεις αποσπάσεων εντός της ίδιας/άλλης περιοχής μετάθεσης του ΠΥΣΠΕ Κυκλάδων – Δήλωση απόσπασης εκπαιδευτικών κλ.ΠΕ60 για το διδακτ. έτος 2019-20 (με ανακοινοποίηση στο ορθό ως προς τα κενά κλ.ΠΕ06) – ΔΠΕ Κυκλάδων

Στα παρακάτω συνημμένα αρχεία θα βρείτε την πρόσκληση και τα έντυπα, που αφορούν:

α. τις προσωρινές τοποθετήσεις των αποσπασμένων εκπαιδευτικών όλων των κλάδων και ειδικοτήτων Γενικής Παιδείας και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης από άλλο ΠΥΣΠΕ στο ΠΥΣΠΕ Ν. Κυκλάδων.

β. τις προσωρινές τοποθετήσεις των εκπαιδευτικών όλων των κλάδων και ειδικοτήτων που αποσπάστηκαν από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΠΕ και έχουν διατεθεί από το ΠΥΣΔΕ Ν. Κυκλάδων στο ΠΥΣΠΕ Ν. Κυκλάδων.

γ. τις προσωρινές τοποθετήσεις των εκπαιδευτικών όλων των κλάδων και ειδικοτήτων που ανήκουν οργανικά στο ΠΥΣΠΕ Ν. Κυκλάδων, έχουν υποβάλλει αίτηση απόσπασης εντός της ίδιας/άλλης περιοχής μετάθεσης του ΠΥΣΠΕ Ν. Κυκλάδων και επιθυμούν ανάκληση της αίτησής τους.

δ. τις προσωρινές τοποθετήσεις των εκπαιδευτικών του κλάδου ΠΕ60 που έχουν προσληφθεί σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. πρωτ. 79500/Ε1/20-5-2019 ΥΑ (ΑΔΑ: 9Ω0Ε4653ΠΣ-ΧΒ4) και επιθυμούν να αποσπαστούν εντός του ΠΥΣΠΕ Ν. Κυκλάδων.

Προθεσμία υποβολής αίτησης-δήλωσης προτίμησης: από την Πέμπτη 08-8-2019 έως και την Τετάρτη 14-8-2019.