fapjunk.com teensexonline.com
11 Ιουλίου 2019 – ΔΠΕ Κυκλάδων

Προεδρικό Διάταγμα 81/2019 Μετονομασία Υπουργείου Παιδείας

«Άρθρο 4 – Μεταφορές υπηρεσιών, μετονομασίες Υπουργείων και συναφή ζητήματα

1. Η Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και οι φορείς που υπάγονται σε αυτήν, με την επιφύλαξη των οριζόμενων στην περίπτωση 2.3 της παραγράφου 2 του άρθρου 1 του παρόντος, μεταφέρονται, ως σύνολο αρμοδιοτήτων, θέσεων, προσωπικού και εποπτευόμενων φορέων, στο Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης το οποίο μετονομάζεται σε Υπουργείο…

Διαδικασία εγγραφής στην Επετηρίδα Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών και Έναρξη Λειτουργίας του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος ΕΠ.ΙΔ.ΕΚ.

…καθορίζεται η διαδικασία εγγραφής των υποψήφιων ιδιωτικών εκπαιδευτικών στην Επετηρίδα Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών του άρθρου 28 του ν.682/1977, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, καθώς και ο νέος τρόπος τήρησής της υπό τη μορφή ενός on line Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος. Ειδικότερα, με την εν λόγω Απόφαση προβλέπεται η τήρηση της Επετηρίδας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών στο Πληροφοριακό Σύστημα (Π.Σ.) «ΕΠ.ΙΔ.ΕΚ.»…

Το πλήρες κείμενο: Διαδικασία εγγραφής στην Επετηρίδα Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών και Έναρξη Λειτουργίας του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος ΕΠ.ΙΔ.ΕΚ.

Ευρωπαϊκό εκπαιδευτικό πρόγραμμα etwinning “Mystery Box” από το Δημοτικό σχολείο Σερίφου

Το σχολικό έτος 2018-2019 οι Ε΄και Στ΄ τάξεις του Δημοτικού Σχολείου Σερίφου συμμετείχαν στο ευρωπαϊκό εκπαιδευτικό πρόγραμμα etwinning με τίτλο “Mystery Box”, στα πλαίσια των εγκεκριμένων από το Υπουργείο Παιδείας προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων. Παρατίθεται σύνδεσμος από τη δημόσια σελίδα του έργου: https://twinspace.etwinning.net/71361/home….

Το πλήρες κείμενο:…