fapjunk.com teensexonline.com
Webinar “Πώς οι έφηβοι επηρεάζονται από τα πρότυπα στα social media;” – ΔΠΕ Κυκλάδων

Webinar SaferInternet4kids και eTwinning 28-05-2019

Στο πλαίσιο της συνεργασίας με το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου, μέσω της Ελληνικής Υπηρεσίας Υποστήριξης eTwinning, την Τρίτη 28 Μαΐου 2019, θα πραγματοποιηθεί webinar μέσω της πλατφόρμας eTwinning (4:00 μ.μ.- 5:00 μ.μ.) με θέμα: “Πώς οι έφηβοι επηρεάζονται από τα πρότυπα στα social media;”. Εισηγητές της τηλεκπαίδευσης είναι η ψυχολόγος της γραμμής βοήθειας Help-line του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου Μαρία Δάρα και η υπεύθυνη επικοινωνίας του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου Κατερίνα Ψαρουδάκη. Το webinar συντονίζει ο Εθνικός Συντονιστής eSafetyLabel.eu

Ενημερωτική ημερίδα «eSafety Label+: Γίνε ο επόμενος πρωταθλητής ψηφιακής ασφάλειας» 21/5/2019

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων «Διόφαντος» συνδιοργανώνουν ενημερωτική ημερίδα του έργου «eSafety Label+: Become the next eSafety champion» (Erasmus+ 2017-1-EL01-KA201-036242) για τους εκπαιδευτικούς της Περιφέρειας. Η ημερίδα θα διεξαχθεί στην Πάτρα, αφορά τα σχολεία Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης περιφερειακών ενοτήτων Αχαΐας, Ηλείας και Αιτ/νίας και θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21 Μαΐου 2019 και ώρα 10:00 π.μ. 

Δυναμικό infographic για την ευρωπαϊκή ετικέτα ψηφιακής ασφάλειας

Έχετε δρομολογήσει ενέργειες στο σχολείο σας για την ετικέτα ψηφιακής ασφάλειας eSafety Label; Δείτε όλα τα προηγούμενα σχετικά άρθρα στο site πατώντας εδώ. Τα ελληνικά σχολεία, σταθερά από το 2013, διατηρούνται ευρωπαϊκά στις πρώτες θέσεις στην πιστοποίηση σχολείων με την ετικέτα ψηφιακής ασφάλειας. Συμβουλευτείτε το δυναμικό infographic και δείτε τα στοιχεία για κάθε χώρα που συμμετέχει!