fapjunk.com teensexonline.com
Σεμινάριο Αντισεισμικής Προστασίας Σχολικών Μονάδων στις 16 Απριλίου 2019, στη Μήλο – ΔΠΕ Κυκλάδων


H Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων, διαμέσου της Υπευθύνου Σχολικών Δραστηριοτήτων, σε συνεργασία με την ΔΔΕ, και τον Οργανισμό Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (Ο.Α.Σ.Π.)  υλοποιεί σεμινάριο με θέμα: «Αντισεισμική Προστασία Σχολικών Μονάδων» την Τρίτη 16 Απριλίου 2019 και ώρα  17.00 έως 20.15 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μήλου.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους και όλες τους/τις εκπαιδευτικούς: απευθύνεται στους Διευθυντές,  τις Διευθύντριες και τις Προϊσταμένες όλων των Σχολικών Μονάδων, στους εκπαιδευτικούς υπεύθυνους για τη σύνταξη των σχολικών σχεδίων έκτακτης ανάγκης, κάθε σχολικής μονάδας, αλλά και σε όλους/όλες όσους/όσες ενδιαφέρονται. Επίσης μπορούν να το παρακολουθήσουν και γονείς.

Οι εκπαιδευτικοί, που θα συμμετέχουν, θα λάβουν σχετικό  έντυπο και ψηφιακό εκπαιδευτικό υλικό του Ο.Α.Σ.Π, με το οποίο έχουν τη δυνατότητα να ενημερώσουν τους μαθητές τους σε θέματα αντισεισμικής προστασίας και να προχωρήσουν σε ενέργειες διαχείρισης του σεισμικού κινδύνου στη σχολική τους μονάδα.

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου