fapjunk.com teensexonline.com
Σεμινάριο για εκπαιδευτικούς με το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης στη ΣΥΡΟ, Δευτέρα 18-3-2019 – ΔΠΕ Κυκλάδων

Η Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων, διαμέσου της Υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων ΠΕ, σε συνεργασία με τη ΔΔΕ Κυκλάδων, το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης και το WWF Hellas, διοργανώνει επιμορφωτικό σεμινάριο στις 18 Μαρτίου 2019, στη Σύρο με τίτλο:

Μια «βαλίτσα» με παιχνίδια και ιδέες για το περιβάλλον και τον πολιτισμό των Κυκλάδων.

Στόχος η παρουσίαση υλικού, δράσεων, εργαστηρίων με θέμα τον Πολιτισμό και το Περιβάλλον στις Κυκλάδες, ιδέες για εφαρμογές και παιχνίδια.

Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης θα εκπροσωπήσει η Ελένη Μάρκου, Υπεύθυνη Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων και το WWF HELLAS η Νάνσυ Κουταβά από την ομάδα εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Το σεμινάριο θα ολοκληρωθεί με βιωματικό εργαστήριο  σχετικά με το περιβάλλον των Κυκλάδων και τον πολιτισμό τους.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί την Δευτέρα 18/03/2019 στο Βιομηχανικό Μουσείο (απέναντι από το Νοσοκομείο), Ερμούπολη Σύρου,  και Ώρα:  16.45-20.00 

Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να  συμμετέχουν, συμπληρώνουν τα στοιχεία τους, στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://goo.gl/forms/EbRH24LqFK8YTOow2

έως την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019.

Πρόσκληση σε σεμινάριο, σε συνεργασία με το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, με τίτλο: Μια «βαλίτσα» με παιχνίδια και ιδέες για το περιβάλλον και τον πολιτισμό των Κυκλάδων, Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019, στη Σύρο.