Η Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων, διαμέσου της Υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων ΠΕ, σε συνεργασία με τη ΔΔΕ Κυκλάδων, το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης και το WWF Hellas, διοργανώνει επιμορφωτικό σεμινάριο στις 18 Μαρτίου 2019, στη Σύρο με τίτλο:

Μια «βαλίτσα» με παιχνίδια και ιδέες για το περιβάλλον και τον πολιτισμό των Κυκλάδων Trot mp3 free download.

Στόχος η παρουσίαση υλικού, δράσεων, εργαστηρίων με θέμα τον Πολιτισμό και το Περιβάλλον στις Κυκλάδες, ιδέες για εφαρμογές και παιχνίδια Autocad lt 2016.

Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης θα εκπροσωπήσει η Ελένη Μάρκου, Υπεύθυνη Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων και το WWF HELLAS η Νάνσυ Κουταβά από την ομάδα εκπαιδευτικών προγραμμάτων 따끈따끈 베이커리 다운로드. Το σεμινάριο θα ολοκληρωθεί με βιωματικό εργαστήριο  σχετικά με το περιβάλλον των Κυκλάδων και τον πολιτισμό τους 크롬 멀티 다운로드.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί την Δευτέρα 18/03/2019 στο Βιομηχανικό Μουσείο (απέναντι από το Νοσοκομείο), Ερμούπολη Σύρου,  και Ώρα:  16.45-20.00 

Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να  συμμετέχουν, συμπληρώνουν τα στοιχεία τους, στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://goo.gl/forms/EbRH24LqFK8YTOow2

έως την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019 wiiu game.

Πρόσκληση σε σεμινάριο, σε συνεργασία με το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, με τίτλο: Μια «βαλίτσα» με παιχνίδια και ιδέες για το περιβάλλον και τον πολιτισμό των Κυκλάδων, Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019, στη Σύρο serialchart 다운로드.