fapjunk.com teensexonline.com
Πρόσκληση για συμμετοχή μαθητών στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Ζωοφιλώντας, μαθήματα αγάπης” στη ΣΥΡΟ – ΔΠΕ Κυκλάδων

Το πρόγραμμα «Ζωο…φιλώντας μαθήματα αγάπης», είναι ένα πρόγραμμα που φέτος μπορεί να  υλοποιηθεί και στις σχολικές μονάδες της Σύρου.

Το πολυθεματικό και διαδραστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Ζωο…φιλώντας μαθήματα άδολης αγάπης” στοχεύει στην μελλοντική διαμόρφωση ευσυνείδητων ζωοφιλικά πολιτών κι έχει παρουσιαστεί με επιτυχία μέχρι σήμερα σε πάνω από 120.000 μαθητές σε όλη την Ελλάδα.

Διαρκεί 1 ώρα (60-70 λεπτά – στη Σύρο δε θα έχει παρουσία σκύλου), απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 3 ετών και πάνω(παιδικοί σταθμοί, νηπιαγωγεία) και χωρίζεται ανά δύο τάξεις στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση και σε γυμνάσιο και λύκειο στη δευτεροβάθμια.
Απαραίτητο από το κάθε σχολείο για το οπτικοακουστικό υλικό του προγράμματος σε κάθε ζωοφιλική ενημέρωση: ένας υπολογιστής, ένας προτζέκτορας και ήχος.

Στη Σύρο οι επιμορφωμένοι εθελοντές του προγράμματος είναι οι: Μανώλης Βορίσσης,(κτηνίατρος) Αννίτα Πρίντεζη (εθελόντρια) Χριστιάνα Καρτσέλου (εκπαιδευτικός), Ειρήνη Δημητριάδου (λογοθερπεύτρια), και Μαργιώτα Γαβρή (εθελόντρια).

Οι επισκέψεις στα σχολεία γίνονται κατόπιν προσκλήσεως είτε από την διεύθυνση ενός σχολείου, είτε από το σύλλογο διδασκόντων, είτε τον/την εκπαιδευτικό της τάξης με ένα email στη διεύθυνση: annitaprintezi@gmail.com

Οι μέρες και ώρες υλοποίησης του ορίζονται κατόπιν συνεννόησης με την/τον ενδιαφερόμενη/ο εκπαιδευτικό ή/και σχολική μονάδα.

Πληροφορίες:

Η ομάδα Ζω.Ε.Σ. (Ζωοφιλικἐς Ενημερώσεις Σχολείων, Ιδρυμάτων και Οργανισμών) ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2015 από την Εκπαιδευτικό και Εκπαιδεύτρια Σκύλων Παπαποστόλου Κατερίνα και ως σήμερα η ομάδα αριθμεί 25 ομάδες σε πολλά σημεία της Ελλάδας και στην Κύπρο και 80 εθελοντές που ολοένα αυξάνονται και στηρίζουν το όραμα για ριζική αλλαγή της ζωοφιλικής παιδείας μας αλλά και της προστασίας του περιβάλλοντος

Σχετικά με το πρόγραμμα μπορείτε να αναζητήσετε περισσότερες πληροφορίες στη διεύθυνση: 
https://www.zwes.gr/zoo-filontas-mathimata-adolis-agapis/


H έγκριση του Υπουργείου Παιδείας για το σχολικό έτος 2017-18

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή/και διευκρίνιση και ενδιαφέρον συμμετοχής, επικοινωνήστε στο mail: annitaprintezi@gmail.com