fapjunk.com teensexonline.com
25 Ιανουαρίου 2019 – ΔΠΕ Κυκλάδων

Σεμινάριο Εκπαιδευτικών Εικαστικών Μαθημάτων “Καλλιτέχνες εκπαιδευτικοί δημιουργούν”

Σεμινάριο Εικαστικών Μαθημάτων στη Θεσσαλονίκη (6 – 7 Μαΐου 2019)

Σεμινάριο Εικαστικών Μαθημάτων στην Αθήνα (7 – 9 Φεβρουαρίου 2019)

Πρόγραμμα σεμιναρίου στην Αθήνα

2η Ανακοίνωση για το Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα: «Μίλτος Κουντουράς – Στράτης Μυριβήλης • Βίοι παράλληλοι και τεμνόμενοι»

Όσοι/ες ενδιαφερόμενοι/ες επιθυμούν να λάβουν μέρος ως εισηγητές/τριες στο Επιστημονικό Συνέδριο που διοργανώνει η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου, με αφορμή τη συμπλήρωση, το 2019, 130 χρόνων από τη γέννηση του Μίλτου Κουντουρά και 50 χρόνων από τον θάνατο του Στράτη Μυριβήλη…

Το πλήρες κείμενο: Ανακοίνωση για το Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα: «Μίλτος Κουντουράς – Στράτης Μυριβήλης • Βίοι παράλληλοι και τεμνόμενοι»

Φόρμα περίληψης

Μαθητικός διαγωνισμός Ραδιοφωνικού μηνύματος και Τραγουδιού “Καν’ το ν’ ακουστεί 2019”

H Επιστημονική Εταιρεία “Διαθεματικό, Διαπολιτισμικό Ραδιόφωνο της Εκπαιδευτικής Κοινότητας με τον διακριτικό τίτλο: European School Radio, το Πρώτο Μαθητικό Ραδιόφωνο”, η Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού συνδιοργανώνουν τον Μαθητικό Διαγωνισμό Ραδιοφωνικού Μηνύματος και Τραγουδιού  “Κάν’ το ν΄ ακουστεί 2019” με θέμα: «Η…

Σεμινάριο επιμόρφωσης εκπαιδευτικών «Η αξιοποίηση του σκακιού στην εκπαίδευση»

Το 2ο  Δημοτικό Σχολείο Παροικίας Πάρου διοργανώνει βιωματικό σεμινάριο για εκπαιδευτικούς Π.Ε και Δ.Ε. με θέμα «Η αξιοποίηση του σκακιού στην εκπαίδευση» υπό την αιγίδα του 1ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Νοτίου Αιγαίου (15/ 16-01-2019)

Το πλήρες κείμενο: Σεμινάριο  επιμόρφωσης εκπαιδευτικών  «Η αξιοποίηση του σκακιού στην εκπαίδευση»

Διεξαγωγή του 7ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Φυσικών για μαθητές Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων Δημοτικού Σχολείου

Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών (Ε.Ε.Φ.) διοργανώνει τον 7ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικών Δημοτικού. Ο διαγωνισμός αφορά τους μαθητές των Ε΄ και Στ΄ τάξεων όλων των Δημοτικών της χώρας.
Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί για το τρέχον σχολικό έτος για τους μαθητές της Ε΄ και Στ΄ τάξης σε…

4ο Φεστιβάλ με θέμα «Απάνθισμα Φυσικών Επιστημών»

Μια γιορτή για Μαθητές Δημοτικού

To 4ο Φεστιβάλ με θέμα: «Απάνθισμα των Φυσικών Επιστημών», πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 2 Μαρτίου 2019 και ώρες  9:30-15:30 στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών (Ναυαρίνου 13Α).

Το κεντρικό θέμα του φεστιβάλ  είναι «Ανακάλυψε τις έννοιες της επιστήμης μέσω του πειράματος». Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ποικίλες εκδηλώσεις  και απευθύνεται σε μαθητές Δημοτικού, γονείς…

Σεμινάριο του ECML με θέμα “Learning environments where modern languages flourish”

To Ευρωπαϊκό Κέντρο Σύγχρονων Γλωσσών (ECML/CELV) του Συμβουλίου της Ευρώπης ανακοίνωσε την πραγματοποίηση διήμερου επιμορφωτικού σεμιναρίου με θέμα “Learning environments where modern languages flourish”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 7-8 Μαρτίου 2019, στην έδρα του Κέντρου, το Graz της Αυστρίας….

Το πλήρες κείμενο: Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων ενδιαφερομένων για το σεμινάριο του ECML με θέμα “Learning environments where modern languages flourish”

Περιγραφή του σεμιναρίου

Φόρμα υποβολής αίτησης