fapjunk.com teensexonline.com
Ενημέρωση εκπαιδευτικών από την ιστοσελίδα του ΥΠ.Π.Ε.Θ. – ΔΠΕ Κυκλάδων

…διαθέσιμο ενημερωτικό υλικό καθώς και βίντεο από τις επιμορφωτικές ημερίδες που πραγματοποιήθηκαν στο ΥΠ.Π.Ε.Θ. σχετικά με τα ακόλουθα:

  1. A) ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Επιμορφωτική ημερίδα με θέμα: «Παρουσίαση του νέου εκπαιδευτικού πακέτου των Μαθηματικών της Ε΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου (Βιβλίο μαθητή/μαθήτριας και Οδηγός εκπαιδευτικού)» (30-10-18)

http://www.minedu.gov.gr/ekpaideutikoi-m/epimorfosi-m/37938-30-10-18-epimorfotiki-imerida-me-thema-parousiasi-tou-neou-ekpaideftikoy-paketou-ton-mathimatikon-tis-e-taksis-tou-dimotikoy-sxoleiou

Β)ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ενημερωτική συνάντηση των Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου κλάδου ΠΕ02 Φιλολόγων με θέμα: Τρόπος αξιολόγησης του μαθήματος Αρχαία Ελληνικά της Β’ και Γ’ Τάξης Ημερησίου Γενικού Λυκείου και Β’, Γ’ & Δ’ τάξης Εσπερινού Γενικού Λυκείου (μάθημα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών)/Τρόπος αξιολόγησης του μαθήματος Ελληνική Γλώσσα (Νέα Ελληνική Γλώσσα και Νέα Ελληνική Λογοτεχνία) στις Α’ και Β’ τάξεις Ημερησίου Γενικού Λυκείου και Α’, Β’ και Γ’ τάξεις Εσπερινού Γενικού Λυκείου και του μαθήματος Νέα Ελληνικά (Νεοελληνική Γλώσσα και Νεοελληνική Λογοτεχνία) της Γ’ τάξης Ημερησίου Γενικού Λυκείου και της Δ’ τάξης Εσπερινού Γενικού Λυκείου (8-11-2018)

Στον ακόλουθο σύνδεσμο οι εκπαιδευτικοί μπορούν να βρουν το βίντεο της ενημερωτικής συνάντησης καθώς και ενδεικτικά παραδείγματα αξιολόγησης:

http://www.minedu.gov.gr/ekpaideutikoi-m/epimorfosi-m/38183-13-11-18-h-enimerotiki-synantisi-8-noemvriou-ton-syntoniston-ekpaideftikoy-ergou-kladou-pe02-filologon-tin-pempti-8-noemvriou

  1. Επιμορφωτική ημερίδα με θέμα: Παρουσίαση του νέου μαθήματος «Σύγχρονος κόσμος: Πολίτης και Δημοκρατία» της Β΄ Λυκείου (Φάκελος μαθήματος)(02-11-18)

http://www.minedu.gov.gr/ekpaideutikoi-m/epimorfosi-m/37990-02-11-18-epimorfotiki-imerida-me-thema-parousiasi-tou-neou-mathimatos-sygxronos-kosmos-politis-kai-dimokratia-tis-v-lykeiou-fakelos-mathimatos

  1.  Ενημερωτική συνάντηση Διευθυντών ΕΠΑ.Λ. Αττικής με θέμα : «Οι Πυλώνες του Προγράμματος ΜΝΑΕ – Από τα 9 πιλοτικά ΕΠΑ.Λ. στην καθολική εφαρμογή» (20-11-18)

http://www.minedu.gov.gr/ekpaideutikoi-m/epimorfosi-m/38322-20-11-18-enimerotiki-synantisi-diefthynton-epa-l-attikis-4