fapjunk.com teensexonline.com
23 Οκτωβρίου 2018 – ΔΠΕ Κυκλάδων

13ος Εθνικός Διαγωνισμός έργων eTwinning

Ανακοινοποίηση- 13ος Εθνικός Διαγωνισμός έργων eTwinning

Για την αναγνώριση των καλύτερων έργων eTwinning από πλευράς ελληνικών σχολικών μονάδων για το σχολικό έτος 2017-2018, η Ελληνική Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης (ΕΥΥ) της δράσης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να προκηρύξει τον 13o Εθνικό Διαγωνισμό eTwinning!

Η περίοδος υποβολής των υποψηφιοτήτων είναι από 18 έως και 22 Οκτωβρίου 2018.
Προϋποθέσεις για υποβολή συμμετοχής:

  • Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν…

Διάθεση δασικών δενδρυλλίων

Σχετ.: Η αρ. πρ. 115378/2059/2010 εγκύκλιος διαταγή ΥΠΕΚΑ «Προϋποθέσεις διάθεσης δασικού φυτευτικού υλικού από δημόσια δασικά φυτώρια» (ΑΔΑ:4ΙΞ90-Χ)

3.- Δικαιούχοι διάθεσης δενδρυλλίων είναι:

Όλα τα φυσικά και νομικά πρόσωπα που ενδιαφέρονται να προμηθευτούν αυτά, προκειμένου να τα χρησιμοποιήσουν για τους σκοπούς του κεφαλαίου Α΄ της ως άνω σχετικής εγκυκλίου

4.-Διαδικασία διάθεσης

α) Η διάθεση του φυτευτικού υλικού γίνεται κατόπιν έγκρισης της αίτησης των
ενδιαφερομένων.

Πρόσκληση για συμμετοχή στο πρόγραμμα δανεισμού βιβλίων «Βιβλία σε Ρόδες» σε Αντίπαρο, Πάρο, Νάξο και Σύρο

Για 4η σχολική χρονιά,  η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Κυκλάδων, διαμέσου της Υπευθύνου Σχολικών Δραστηριοτήτων,  συνεργάζεται με την πολιτιστική εταιρεία ΠΥΡΝΑ και συνεχίζει το πρόγραμμα ΒΙΒΛΙΑ ΣΕ ΡΟΔΕΣ, στις Κυκλάδες.

Φέτος, τα ΒΙΒΛΙΑ ΣΕ ΡΟΔΕΣ ταξιδεύουν σε Αντίπαρο, Πάρο, Νάξο και Σύρο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΗΣΙ:

  • Στην Αντίπαρο – Πάρο ταξιδεύουν τα θεματικά  βαλιτσάκια: ΖΩΑ, ΘΑΛΑΣΣΑ και ΚΗΠΟΙ για το Δημοτικό
  • Στην Σύρο ταξιδεύουν…

Διήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο, σε συνεργασία με ΚΠΕ Λαυρίου, με τίτλο: «Αρχιτεκτονική και Περιβάλλον: Εκπαίδευση μέσα στο αστικό τοπίο», 30 Νοεμβρίου ως 1 Δεκεμβρίου 2018, στη Σύρο.

Η Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων, διαμέσου της Υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων, σε συνεργασία με τη ΔΔΕ Κυκλάδων και το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Λαυρίου, προτίθεται να οργανώσει διήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο με τίτλο: «Αρχιτεκτονική και Περιβάλλον: Εκπαίδευση μέσα στο αστικό τοπίο», στη Σύρο.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην Ερμούπολη Σύρου, την Παρασκευή  30/11/18 στο Βιομηχανικό Μουσείο και το Σάββατο 1/12/18 στο Εργατικό Κέντρο και το 1ο ΔΣ Ερμούπολης.

Τριήμερο σεμινάριο στη Νάξο, σε συνεργασία με το ΚΠΕ Κορθίου, 23-25 Νοεμβρίου 2018, με τίτλο: «…Φωτιά μη λυπηθείς τα κούτσουρα… φωτιά μη φτάσεις ως τη στάχτη…»

Η Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων, διαμέσου της Υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων, σε συνεργασία με τη Δ/νση Β/θμιας Κυκλάδων, το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κορθίου Κυκλάδων στο πλαίσιο της Πράξης «ΚΕΝΤΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΚΠΕ) – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ», το οποίο υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ», με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πρόκειται να διοργανώσει στη Νάξο , τριήμερο…

Πρόσκληση μόνιμων εκπαιδευτικών για υποβολή αιτήσεων απόσπασης στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Αττικής, Βορείου Αιγαίου και Στερεάς Ελλάδας, προκειμένου να οριστούν ως Συντονιστές

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων καλεί τους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι οποίοι επιθυμούν να αποσπασθούν στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής Βορείου Αιγαίου και Στερεάς Ελλάδας, προκειμένου να οριστούν ως Συντονιστές στα Κέντρα ή/και δομές Φιλοξενίας κατά το σχολικό έτος 2018-2019, να υποβάλουν αίτηση από 22-10-2018 μέχρι 26-10-2018 και ώρα: 15:00.

Το…

Τροποποίηση Συγκρότησης Επιτροπών Διαγνωστικής Εκπαιδευτικής Αξιολόγησης και Υποστήριξης Α/θμιας Εκπ/σης Ν. Κυκλάδων (σχ. έτος 2018-2019)

…για το σχολικό έτος 2018-2019,τις Επιτροπές Διαγνωστικής Εκπαιδευτικής
Αξιολόγησης και Υποστήριξης (ΕΔΕΑΥ) , όπως ο πίνακας που ακολουθεί…

Το πλήρες κείμενο: Τροποποίηση Συγκρότησης Επιτροπών Διαγνωστικής Εκπαιδευτικής Αξιολόγησης και Υποστήριξης Α/θμιας Εκπ/σης Ν. Κυκλάδων για το σχολικό έτος 2018-2019