fapjunk.com teensexonline.com
12 Οκτωβρίου 2018 – ΔΠΕ Κυκλάδων

Ανακηρύξεις υποψηφίων για Π.Υ.Σ.Π.Ε., Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε., Κ.Υ.Σ.Π.Ε.

Ανακήρυξη υποψηφίων για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Υ.Σ.Π.Ε.) Νομού Κυκλάδων

Ανακήρυξη υποψηφίων αιρετών εκπροσώπων των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο Ανώτερο Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε.) Νοτίου Αιγαίου

Ανακήρυξη υποψηφίων αιρετών εκπροσώπων στο Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Κ.Υ.Σ.Π.Ε.)

Eκπαιδευτικά σεμινάρια του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου

…το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου κατά την προσεχή περίοδο και μέχρι  και την άνοιξη του 2019, θα διεξάγει εκπαιδευτικά σεμινάρια που θα απευθύνονται σε επαγγελματικές κατηγορίες εργαζόμενων σε υπηρεσίες ή φορείς, αλλά και απλών συμπολιτών (γονείς, άτομα με ειδικές ανάγκες, συνταξιούχοι κλπ) της Σύρου….

Το πλήρες κείμενο: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος υπηρεσιών, φορέων και συλλόγων για συμμετοχή σε εκπαιδευτικά σεμινάρια του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου

Εκδηλώσεις για την Απάνω Μεριά Σύρου “Αναζητώντας τον γεωλογικό θησαυρό της Σύρου”

Από 12 μέχρι 28 Οκτωβρίου 2018 θα πραγματοποιηθούν στην Πινακοθήκη Κυκλάδων εκδηλώσεις που θα περιλαμβάνουν εικαστική έκθεση,  φωτογραφική και άλλες παράλληλες εκδηλώσεις για την Απάνω Μεριά Σύρου. Η όλη διοργάνωση έχει εκπαιδευτικό χαρακτήρα και συνιστάται επίσκεψη των σχολείων. Καθημερινά 10:30-13:30 και 18:00-21:00.

Καθ΄ όλη…

Εκδηλώσεις για την επέτειο της Εθνικής εορτής της 28ης Οκτωβρίου

Αναφορικά με τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται για τον εορτασμό της Εθνικής Εορτής της 28ης Οκτωβρίου, σας γνωρίζουμε τα εξής:

  1. Σε όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης γίνονται εκδηλώσεις, σύμφωνα με τις παρ. 2 και 6 του άρθρου 3 του Προεδρικού Διατάγματος 79/2017. Για το σχολικό έτος 2018-19, οι εν λόγω εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018.
  2. Οι μαθητές που παρακολουθούν το Ολοήμερο Πρόγραμμα…

Πρόσκληση σε παιδική θεατρική παράσταση από το ιδιωτικό σχολείο “Ο Άγιος Γεώργιος”

Πρόσκληση σε παιδική θεατρική παράσταση από το ιδιωτικό σχολείο “Άγιος Γεώργιος”

“Ο Σερλοκ Χολμς και το γαλάζιο ρουμπίνι”

Παιδική θεατρική παράσταση που ετοίμασε η θεατρική ομάδα του ιδιωτικού σχολείου “Ο Άγιος Γεώργιος”

Διεθνές συμπόσιο “Το ευάλωτο παιδί” – Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/ Πόρτα Ανοιχτή

Συχνά σε συνεργασία με άλλους σημαντικούς φορείς, η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή έχει οργανώσει σειρά από διεθνή συνέδρια, που όλα αφορούν το παιδί. Οι συναντήσεις αυτές ανέπτυξαν τις γνώσεις μας, αλλά επισήμαναν και πολλούς τομείς, όπου υπάρχει ακόμα ασάφεια, άγνοια και κυρίως ανεπαρκής αντιμετώπιση.

Έτσι αντιμέτωποι μ’ έναν…