fapjunk.com teensexonline.com
28 Σεπτεμβρίου 2018 – ΔΠΕ Κυκλάδων

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας

Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών σε συνεργασία με  το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ υλοποιεί και για το ακαδημαϊκό έτος 2018-19 μοριοδοτούμενο επιμορφωτικό σεμινάριο 400 ωρών με θέμα  «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ)»….

Το πλήρες κείμενο: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού #BEACTIVE#

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού είναι ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα που υλοποιείται σε κάθε χώρα με σκοπό να ενθαρρύνει τους πολίτες για την άσκηση και τον ενεργητικό τρόπο ζωής.

Το πλήρες κείμενο: Πρόσκληση συμμετοχής στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού #BEACTIVE#, 28-30 Σεπτεμβρίου 2018

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού #BEACTIVE#

Διδακτικές αθλητικές επισκέψεις στα Εθνικά Γυμναστήρια αρμοδιότητας ΥΠΠΕΘ για το σχ.έτος 2018-19

Η Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής, στο πλαίσιο της προαγωγής της αθλητικής παιδείας, της ατομικής/δημόσιας υγείας και του πολιτισμού, υλοποιεί για τους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προγράμματα οργανωμένων αθλητικών δραστηριοτήτων γνωριμίας με τα Ολυμπιακά Αθλήματα και τα μη διαδεδομένα αθλήματα (αρ. Πράξης έγκρισης Δ.Σ. Ι.Ε.Π. 48/08-12-2016) στα Εθνικά Γυμναστήρια (α) «Ο Ι. Φωκιανός» και (β) Δημόσιο…

Υποστήριξη λειτουργίας Δικτύου Σχολικών Βιβλιοθηκών

Υποστήριξη λειτουργίας Δικτύου Σχολικών Βιβλιοθηκών

Οδηγίες προς τις σχολικές επιτροπές Π.Ε. (Ν.Π.Δ.Δ.) των Δήμων για την υλοποίηση του έργου του Π.Δ.Ε. με κωδικό 2018ΣΕ04700021 της ΣΑΕ 047, τίτλο “Δράση εξοπλισμού των Δημοτικών σχολείων ενταγμένων στο Σύστημα Δικτύου Σχολικών Βιβλιοθηκών Πρωτονβάθμιας Εκπαίδευσης” και φορέα χρηματοδότησης το ΥΠΠΕΘ.

Καθορισμός προϋπολογισμού και πιστώσεων 2018 στα Ν.Π.Δ.Δ. σχολικές επιτροπές Π.Ε. των Δήμων έναντι του έργου του Π.Δ.Ε. με κωδικό 2018ΣΕ04700021 της ΣΑΕ 047 για την υλοποίηση του έργου με τίτλο “Δράση εξοπλισμού των Δημοτικών σχολείων ενταγμένων στο Σύστημα Δικτύου Σχολικών Βιβλιοθηκών Πρωτονβάθμιας Εκπαίδευσης” και φορέα χρηματοδότησης το ΥΠΠΕΘ.