fapjunk.com teensexonline.com
Ανάρτηση 2ης Συμπληρωματικής Παραγγελίας βιβλίων – ΔΠΕ Κυκλάδων
  • Εκ μέρους της Διεύθυνσης Εκδόσεων του ΙΤΥΕ Διόφαντος

Αγαπητοί κυρίες και κύριοι,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως υπολογίστηκε η 2η Συμπληρωματική Παραγγελία για τις Σχολικές Μονάδες που βάσει νεότερης δήλωσης μαθητικού δυναμικού ή άλλων δηλώσεων χρειάζονται επιπλέον βιβλία. Όσον αφορά τα ΕΠΑΛ αφορά μόνο τα μαθήματα Γενικής Παιδείας.

Η 2η Συμπληρωματική Παραγγελία έχει αναρτηθεί:

  • Στη σελίδα των συγκεκριμένων Σχολικών Μονάδων στον ιστότοπο http://publications.cti.gr -> Δημόσια Σχολεία -> (στοιχεία πρόσβασης ΠΣΔ) -> Παραγγελίες -> Συμπληρωματικές Παραγγελίες,
  • Στη σελίδα των αρμόδιων Κέντρων Διανομής στον ιστότοπο http://publications.cti.gr -> Κέντρα Διανομής -> (στοιχεία πρόσβασης ΚΔ) -> Συμπληρωματικές Παραγγελίες

Τα βιβλία που εμπεριέχονται στη 2η Συμπληρωματική Παραγγελία σας μπορείτε να τα λάβετε άμεσα από το απόθεμα του Κέντρου Διανομής σας.

Διευκρινίζουμε πως σε περίπτωση που το Κέντρο Διανομής δεν έχει επαρκές απόθεμα που να καλύπτει το σύνολο των 2ων Συμπληρωματικών Παραγγελιών, έχει γίνει ήδη έλεγχος από εμάς και θα αποσταλεί στα συγκεκριμένα Κέντρα Διανομής επιπλέον απόθεμα εντός της επόμενης εβδομάδας.

Υπενθυμίζουμε τέλος ότι δε θα πρέπει να δίνονται βιβλία από το απόθεμα του Κέντρου Διανομής τα οποία δεν εμπεριέχονται στις Συμπληρωματικές Παραγγελίες.

Σε περίπτωση που υπάρχουν ακόμα Σχολικές Μονάδες που χρειάζονται βιβλία τα οποία δεν εμπεριέχονται στις Συμπληρωματικές Παραγγελίες, παρακαλούμε ελέγξτε και επικαιροποιήστε άμεσα τη δήλωση μαθητικού σας δυναμικού στο MySchool, καθώς και την παραγγελία των Επαναχρησιμοποιούμενων βιβλίων Δημοτικού ή Ξενόγλωσσων Γυμνασίου που πραγματοποιούνται στη σελίδα των σχολείων στον ιστότοπο http://publications.cti.gr.

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση,

Με εκτίμηση,

Εκ μέρους της Διεύθυνσης Εκδόσεων του ΙΤΥΕ Διόφαντος