fapjunk.com teensexonline.com
Μήνυμα της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων – ΔΠΕ Κυκλάδων

Μήνυμα της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων

Και η φετινή σχολική χρονιά ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς, αφού μετά από το μεγάλο αριθμό προσλήψεων αναπληρωτών εκπαιδευτικών, τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά Σχολεία των Κυκλάδων θα λειτουργήσουν από την πρώτη ημέρα με πλήρη στελέχωση και ανάπτυξη στο πρωινό και ολοήμερο πρόγραμμά τους.

Εξακολουθώ να πιστεύω στη δύναμη της συνεργασίας, στις αρχές της τήρησης των κανόνων δικαίου και της διαφάνειας αλλά και του δικαιώματος όλων των παιδιών σε ένα δημόσιο ποιοτικό σχολείο και θα προσπαθήσω να διατηρήσω και να βελτιώσω ακόμη περισσότερο τις συνθήκες λειτουργίας των σχολείων των 24 νησιών των Κυκλάδων.

Σε αυτήν την πορεία έχω συνοδοιπόρους τους/τις  Διευθυντές/ντριες και Προϊσταμένους/ες των σχολικών μονάδων και τους/τις εκπαιδευτικούς, διαμορφώνοντας   μαζί  ένα σχολείο με αξίες, δημιουργικό και δημοκρατικό. Αυτή η προσπάθεια στηρίζεται σημαντικά και από το προσωπικό της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων τους οποίους  θέλω να  ευχαριστήσω ιδιαίτερα για τη συνεργασία και την υποστήριξή τους.

Εύχομαι σε όλες και όλους μια καλή, δημιουργική και χαρούμενη σχολική χρονιά με ψυχική και σωματική υγεία, δύναμη και πίστη για ένα καλύτερο σχολείο.

Μαρκέλλα Παραμυθιώτου