fapjunk.com teensexonline.com
Επιμορφωτική ημερίδα για την προστασία του υδάτινου οικοσυστήματος – ΔΠΕ Κυκλάδων

Η Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Λάρισας, δια της Υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων σε συνεργασία το Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και το Δήμο Λαρισαίων συνδιοργανώνει Επιμορφωτική ημερίδα με θέμα «Εκπαιδεύομαι στην προστασία του υδάτινου οικοσυστήματος» την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018, στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο Λάρισας ,από τις 6.00 ως τις 9.00.

Παράλληλα και σε ένα πλαίσιο ανταλλαγής καλών πρακτικών θα παρουσιαστούν προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων που υλοποιήθηκαν στα σχολεία  με συναφή θεματολογία.

Στην Ημερίδα μπορούν να συμμετέχουν εκπαιδευτικοί, γονείς και όσοι/ες ενδιαφέρονται. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Συμμετοχής και το υλικό του προγράμματος σε ψηφιακή μορφή (φλασάκι).

Η αίτηση συμμετοχής για την παρακολούθηση, αλλά και για την παρουσίαση Καλής Πρακτικής στην Επιμορφωτική Ημερίδα: «Εκπαιδεύομαι στην προστασία του υδάτινου οικοσυστήματος» θα στέλνεται ηλεκτρονικά στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, στην Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων  μέχρι την Τετάρτη 30 Μαΐου 2018 στο σύνδεσμο:

https://goo.gl/forms/EU65ZA8Ar2VYUOvG3