fapjunk.com teensexonline.com
Διεπιστημονικό Συμπόσιο “Πώς μαθαίνει ο εγκέφαλος; (ΠΜΕ)” – οι εγγραφές άρχισαν! – ΔΠΕ Κυκλάδων

Η Οργανωτική Επιτροπή του Διεπιστημονικού Συμποσίου “Πώς μαθαίνει ο εγκέφαλος; (ΠΜΕ)”, ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών για την παρακολούθηση των εργασιών του Συμποσίου!

Το Συμπόσιο συνδιοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων (με την συμμετοχή όλων των  Σχολών του), το ΤΕΙ Ηπείρου (με την συμμετοχή όλων των  Σχολών του) και την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΠΕΔΙΕΚ) Ηπείρου, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας, και θα πραγματοποιηθεί στις 1 – 3 Ιουνίου 2018, στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, στην Αίθουσα Λόγου & Τέχνης ״Δημήτρης Χατζής״, ενώ η απογευματινή συνεδρία της 1.6.2018, θα διεξαχθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών, σε συνεργασία με το Δήμο Ιωαννιτών και θα είναι ανοιχτή στο κοινό.

Η συμμετοχή στις εργασίες του Συμποσίου, το Δείπνο (μπουφές) που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018 καθώς και η ορειβατική εκδρομή (ΜΟΝΟΝ για ορειβάτες) που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018, είναι προσφορά της Οργανωτικής Επιτροπής του Συμποσίου και είναι δωρεάν. Ακολουθείστε τον σύνδεσμο http://pme.conf.uoi.gr/index.php/engrafes για να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας! Η προεγγραφή είναι απαραίτητη.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Πριν πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας βεβαιωθείτε πως έχετε διαβάσει, έχετε κατανοήσει, και συμφωνείτε με τους όρους http://pme.conf.uoi.gr/index.php/q-a/#a0125) κάτω από τους οποίους πραγματοποιείται η συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που παρέχετε μέσω της φόρμας εγγραφής.
__________________________

Για την Οργανωτική Επιτροπή
Γιάνης Δημολιάτης
Αναπληρωτής Καθηγητής Υγιεινής & Ιατρικής Εκπαίδευσης Συντονιστής του Συμποσίου