Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του SafeWaterSports, εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας για την πρωτοβάθμια εκπαίδευση, προσφέρει όλες τις απαραίτητες γνώσεις μέσα από το παιχνίδι και την ψυχαγωγία. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει περισσότερες από 50 δραστηριότητες οι οποίες καλύπτουν τις βασικές γνώσεις και πρακτικές που πρέπει να γνωρίζουν τα παιδιά για την ασφάλειά τους στη θάλασσα (κολύμβηση, θαλάσσια σπορ) και στις δραστηριότητες που γίνονται σε αυτή.

Οι δραστηριότητες του προγράμματος είναι διαθεματικές (π.χ. ελληνική γλώσσα, ξένη γλώσσα, μαθηματικά, φυσικές επιστήμες, κοινωνική αγωγή, πληροφορική, εικαστική αγωγή, φυσική αγωγή) και μπορούν να υλοποιηθούν στα πλαίσια του σχολικού προγράμματος.

Κάντε click εδώ για να κατεβάσετε το φυλλάδιο του προγράμματος.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι έναν υπολογιστή με πρόσβαση στο Internet.
Οι εργασίες των παιδιών θα κοινοποιηθούν στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα καθώς και στο πρώτο ετήσιο συνέδριο των Θαλασσοφυλάκων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα ή για να υποβάλλετε αίτηση για αυτό, κάντε click στον ακόλουθο σύνδεσμο:
http://e-learning.safewatersports.gr/el/static/educational_program

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και οποιαδήποτε βοήθεια είμαστε στη διάθεσή σας. Μπορείτε επίσης να τηλεφωνήσετε στο 2108029428 (Υπεύθυνη προγράμματος κα. Ελίζα Νικοτιάν).

Το πλήρες κείμενο: Έγκριση εκπαιδευτικού προγράμματος “Safe Water Sports”