fapjunk.com teensexonline.com
2ο Πανελλήνιο Συνέδριο με θέμα: «Εκπαίδευση και Πολιτισμός: Σχέσεις και Προοπτικές» (ορθή επανάληψη-πρόγραμμα) – ΔΠΕ Κυκλάδων

Εγγραφή στο συνέδριο

Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές εισηγητών και συνέδρων στο 2ο Πανελλήνιο Συνεδρίο με θέμα: «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ: ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ» συνεχίζονται. Η έγκαιρη εγγραφή σας θα διευκολύνει την καλύτερη προετοιμασία και οργάνωσή του.

Η φόρμα εγγραφής – παρακολούθησης βρίσκεται εδώ: https://goo.gl/forms/VxOgmPWiBe9DtvuQ2

Σας παρακαλούμε να κάνετε έγκαιρα την εγγραφή σας.

Προεγγραφή στα εργαστήρια

Εππλέον, εκτός από την παρακολούθηση προφορικών ανακοινώσεων, μπορείτε να επιλέξετε να προεγγραφείτε σε κάποιο/α από τα διαθέσιμα εργαστήρια. Για να συμμετάσχετε σε εργαστήριο/α θα πρέπει να έχετε εγγραφεί πρώτα ως σύνεδρος.
Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ένα μόνο εργαστήριο ανά συνεδρία, οπότε διαβάστε πρώτα τις διαθέσιμες περιγραφές των εργαστηρίων και τις προϋποθέσεις συμμετοχής κι έπειτα επιλέξτε αυτό που πραγματικά επιθυμείτε να παρακολουθήσετε.

Οι περιγραφές των εργαστηρίων θα είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου και συγκεκριμένα στο σύνδεσμο https://goo.gl/GFgGb4 από την Παρασκευή 30-3-18.

Είναι απαραίτητο να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας στο/α εργαστήριο/α που επιλέξατε κατά τη διάρκεια των εγγραφών την πρώτη μέρα (Παρασκευή 20 Απριλίου 15.00-16.00) ή μια τουλάχιστον ώρα πριν την έναρξη κάθε εργαστηρίου, ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε άλλους σύνεδρους να αντικαταστήσουν τυχόν απόντες, συμπληρώνοντας τον αριθμό των συμμετεχόντων κάθε εργαστηρίου.

Για τη συμμετοχή σας στα εργαστήρια του Συνεδρίου δηλώνετε στην ηλεκτρονική φόρμα: https://goo.gl/forms/eeADxo0ABxVO8Hy52

Να λάβετε υπόψη σας ότι το εργαστήριο με τίτλο “Μετασχηματίζουσα μάθηση μέσα από την αισθητική εμπειρία: Αξιοποίηση πεποιημένου πλατωνικού διαλόγου ως γέφυρας για συνάντηση Φιλολόγων και Μαθηματικών” θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Απριλίου 2018 και ώρα 18.00-21.00 και μαζί με την θεατρική παράσταση του Καλλιτεχνικού Σχολείου Ηρακλείου, γίνεται για να τιμηθεί το 2018 ως Έτος των Μαθηματικών.

Για τη συμμετοχή σας σε αυτό το εργαστήριο δηλώνετε στην ηλεκτρονική φόρμα: https://goo.gl/forms/FfonvsDntHJSsNNq1

Ειδικά για τους/τις εκπαιδευτικούς, παρακαλούμε τους/τις Δ/ντές-τριες όλων των σχολείων να ενημερώσουν έγκαιρα όλους/ες  με ενημερωτική-διευκρινιστική συζήτηση πριν τις διακοπές του Πάσχα και με προώθηση του μηνύματος αυτού στα προσωπικά e-mail όλων.

Πρόγραμμα Συνεδρίου
Σας επισυνάπτουμε επίσης το Πρόγραμμα του Συνεδρίου, το οποίο μπορείτε να το βρείτε και στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου http://synedria.pdekritis.gr

  • Παράλληλες Δράσεις στο πλαίσιο των εργασιών του 2ου Πανελλήνιου Συνεδρίου ΠΔΕ Κρήτης – “Εκπαίδευση και Πολιτισμός”

Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο των εργασιών του 2ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ της ΠΔΕ Κρήτης με θέμα: «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ: ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ», προσφέρονται για τους Συνέδρους οι ακόλουθες παράλληλες δράσεις:

Α) ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΙ ΚΝΩΣΟ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20-4-2018

Β) ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΣΑΒΒΑΤΟ 21-4-2018

Γ) ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ (Μ.Φ.Ι.Κ.) – «Ανακαλύψτε τη φύση της Κρήτης και της Μεσογείου» – ΣΑΒΒΑΤΟ 21-4-2018

 Περισσότερες πληροφορίες για τις παράλληλες δράσεις και την εγγραφή σας σε αυτές μπορείτε να δείτε εδώ: http://synedria.pdekritis.gr/index.php/el/eggrafes/paralliles-draseis

Φόρμα δήλωσης συμμετοχής στις Παράλληλες Δράσεις: https://goo.gl/XiQpnh

 Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 20 Απριλίου 2018 (ώρα 22.00), μετά το πέρας των εργασιών του Συνεδρίου, θα παρατεθεί ΔΕΙΠΝΟ στο εστιατόρια “ΑΜΠΕΛΟΣ” στις Άνω Αρχάνες.

Περισσότερες πληροφορίες για το δείπνο και φόρμα για δήλωση συμμετοχής είναι διαθέσιμες εδώ: https://goo.gl/2MSQQE

Δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας μέχρι και την Τετάρτη 18-4-2018.

Πρόγραμμα Συνεδρίου
Το ανανεωμένο Πρόγραμμα του Συνεδρίου, μπορείτε να το βρείτε στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου https://goo.gl/YTdvFp

Με εκτίμηση

Η οργανωτική Επιτροπή

Το πρόγραμμα του συνεδρίου