fapjunk.com teensexonline.com
2ο Διεθνές συνέδριο Βιωματικής Μάθησης: “Σύγχρονες τάσεις και προκλήσεις στα σύγχρονα περιβάλλοντα μάθησης” – ΔΠΕ Κυκλάδων

Με ιδιαίτερη χαρά σάς ανακοινώνουμε το Πρόγραμμα του 2ου Διεθνούς Συνεδρίου Βιωματικής Μάθησης: «Σύγχρονες Τάσεις και Προκλήσεις στα Σύγχρονα Περιβάλλοντα Μάθησης» που διοργανώνουμε στη Δράμα στις 27-29 Απριλίου 2018. Το Συνέδριο διοργανώνεται από τον Επιστημονικό και Πολιτιστικό Σύλλογο eκπ@ιδευτικός κύκλος και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δράμας και τελεί υπό την αιγίδα και υποστήριξη του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, της Βουλής των Ελλήνων, του Υπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) και της Ιεράς Μητρόπολης της Δράμας και διοργανώνεται με τη συνεργασία οκτώ Πανεπιστημιακών ιδρυμάτων της Ελλάδας και του εξωτερικού, της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, των Δήμων Δράμας και Προσοτσάνης και της ΔΕΚΠΟΤΑ Δράμας.
Στο Συνέδριο παίρνουν μέρος 223 εισηγητές/εισηγήτριες με 142 εισηγήσεις, εκ των οποίων οι 98 έχουν το χαρακτήρα της ανακοίνωσης, ενώ παράλληλα υπάρχουν και 23 βιωματικά εργαστήρια. Επίσης, θα πραγματοποιηθούν πέντε (5) στρογγυλές τράπεζες, (2) κεντρικές ομιλίες, ενώ θα υπάρχουν και 14 αναρτημένα posters.
Η τελετή έναρξης του Συνεδρίου θα γίνει στη Μεγάλη Αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου Δράμας, την Παρασκευή 27 Απριλίου 2018 (19.30), με κεντρικό ομιλητή τον Professor Colin Beard (Sheffield University) με θέμα: “Experiential Education & Experiential Learning in the 21st Century”, ενώ η ορχήστρα Τζαζ του Μουσικού Σχολείου Δράμας υπό την καθοδήγηση του Νίκου Γιαμαλή θα πλαισιώσει το πρόγραμμα με κλασικά κομμάτια τζαζ και με ενορχηστρώσεις αυτοσχεδιαστικού χαρακτήρα.
Στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνεδρίου, έχει αναρτηθεί το πρόγραμμα του Συνεδρίου καθώς και η ειδική φόρμα στην οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στα βιωματικά εργαστήρια και στις στρογγυλές τράπεζες του Συνεδρίου.

Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Δράμας

Διοικητήριο Δράμας, Τ.Κ.: 66133

Δελτίο τύπου – Έκδοση πρακτικών

Τηλ: 2521351224-5, Φαξ: 2521351293

http://www.didedra.gr

Η πρόσκληση του συνεδρίου