fapjunk.com teensexonline.com
6 Μαρτίου 2018 – ΔΠΕ Κυκλάδων

Πρόσκληση συμμετοχής στον 5ο Διεθνή Μαραθώνιο Δρόμο Ρόδου

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο της υποστήριξης και προώθησης δράσεων που προάγουν την άθληση και την ευεξία και της ανάπτυξης συνεργασίας Σχολείου και Τοπικής Κοινωνίας, σας ενημερώνει για τη διεξαγωγή του 5ου Διεθνούς Μαραθωνίου Δρόμου, στην πόλη της Ρόδου, την Κυριακή, 29 Απριλίου 2018.

Το πλήρες κείμενο: Πρόσκληση συμμετοχής στον 5ο Διεθνή Μαραθώνιο Δρόμο Ρόδου

Ενημερωτική συνάντηση στο πλαίσιο Erasmus+/ Δράση KA1, στη Σύρο 9/3/2018

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο υλοποίησης και διάχυσης του προγράμματος ERASMUS+/ΚΑ1 με τίτλο: «Το πολυπολιτισμικό σχολείο ως πλεονέκτημα: Ανάπτυξη δεξιοτήτων στη διαχείριση πολυπολιτισμικής εκπαιδευτικής κοινότητας στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου» – Κωδικός Έργου:2017-1-EL01-KA101-035906 και σε συνεργασία με τις Προωθήτριες Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Νοτίου Αιγαίου, διοργανώνει ενημερωτική – επιμορφωτική συνάντηση στη Σύρο σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:…

Το πλήρες κείμενο: “Διοργάνωση ενημερωτικήςσυνάντησηςστο πλαίσιο της υλοποίησης και διάχυσης του προγράμματος Erasmus+/Δράση ΚΑ1 της Π.Δ.Ε. Ν. Αιγαίου, σε συνεργασία με τις Προωθήτριες Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Νοτίου Αιγαίου,στη Σύρο”