fapjunk.com teensexonline.com
Φεβρουάριος 2018 – ΔΠΕ Κυκλάδων

8η Biennale Παιδικής Ζωγραφικής με θέμα “Με γεύσεις και με χρώματα”

…το Μουσείο και η Ακαδημία Παιδικής Τέχνης διοργανώνουν την 8η Biennale Παιδικής Ζωγραφικής που απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Η 8η Biennale έχει θέμα «Με γεύσεις και χρώματα» και αφορά τη διατροφή μας, ως τέχνη και πολιτισμό, το στόλισμα των πιάτων, την…

Διαδικτυακή Ενημερωτική Ημερίδα “Δυνατότητες για χρηματοδότηση δράσεων Εκπαίδευσης και Κατάρτισης στο πλαίσιο της Βασικής Δράσης 2 «Στρατηγικές Συμπράξεις» του προγράμματος Erasmus+”

«Διεξαγωγή Διαδικτυακής Ενημερωτικής Ημερίδας με θέμα: “Δυνατότητες για χρηματοδότηση δράσεων Εκπαίδευσης και Κατάρτισης στο πλαίσιο της Βασικής Δράσης 2 «Στρατηγικές Συμπράξεις» του προγράμματος Erasmus+”

Σας γνωστοποιούμε ότι το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) ως η Εθνική Μονάδα του προγράμματος Erasmus+ για τους τομείς της Εκπαίδευσης και της Κατάρτισης θα διοργανώσει Διαδικτυακή Ενημερωτική Ημερίδα μέσω της υπηρεσίας ΔΙΑΥΛΟΣ.

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018,…

Συγκέντρωση ειδών διατροφής για “Το χαμόγελο του παιδιού”

…ο Εθελοντικός Οργανισμός για τα παιδιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος, ενόψει της Πασχαλινής Περιόδου, επιθυμεί να συγκεντρώσει τρόφιμα για να καλύψει τις ανάγκες τόσο των παιδιών που διαμένουν στα σπίτια του Συλλόγου, όσο και των παιδιών και οικογενειών που λαμβάνουν υποστηρικτικές υπηρεσίες μέσω των Κέντρων Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας,…

Μαθητικός Διαγωνισμός Ζωγραφικής “Αυτό είναι το Μεξικό μου”

…Η Πρεσβεία του Μεξικού εκτιμώντας τη μεγάλη συμμετοχή και σε μια ένδειξη ευγένειας απέστειλε στην Υπηρεσία μας αναμνηστικά ημερολόγια με βραβευμένα έργα μαθητών από τον εν λόγω Διαγωνισμό….

Το πλήρες κείμενο: Μαθητικός Διαγωνισμός Ζωγραφικής “Αυτό είναι το Μεξικό μου”

Nautilius: ένα πρόγραμμα Erasmus+ SPORT

Το Nautilius είναι ένα πρόγραμμα Erasmus+ SPORT το οποίο συγχρηματοδοτείται με την υποστήριξη του προγράμματος Erasmus + της Ευρωπαϊκής Ένωσης και έχει ως στόχο την αντιμετώπιση των προκλήσεων της κοινωνικής ενσωμάτωσης των ατόμων με ειδικές ικανότητες μέσω του αθλητισμού και κυρίως της κολύμβησης.

Φυλλάδιο

Αφίσα

Το πείραμα του Ερατοσθένη για τον υπολογισμό της ακτίνας της Γης

…τα Εργαστηριακά Κέντρα Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Φ.Ε.) Λακωνίας, Σερρών, Πιερίας, Κω και Θεσπρωτίας σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Αστρονομίας, Αστροφυσικής, Διαστημικών Εφαρμογών & Τηλεπισκόπησης του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών και με την υποστήριξη της Πανελλήνιας Ένωσης Υπεύθυνων Ε.Κ.Φ.Ε. (ΠΑΝΕΚΦΕ) διοργανώνουν στις 20 Μαρτίου 2018 δράση με τίτλο: «Το Πείραμα του…

Χάρτα Συνεργασίας μεταξύ του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής και του Γαλλικού Ινστιτούτου στην Ελλάδα

Χάρτα γλωσσικής, μορφωτικής και εκπαιδευτικής συνεργασίας μεταξύ του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος και του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής, Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Διαβιβαστικό της Χάρτας Συνεργασίας μεταξύ του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.) και του Γαλλικού Ινστιτούτου στην Ελλάδα (Institut Français de Grèce), η οποία αφορά στην επιμόρφωση των εκπαιδευτικών Γαλλικής Γλώσσας και τον σχεδιασμό πολιτιστικών δράσεων για την ανάδειξη και την ενίσχυση των σχέσεων των δύο πολιτισμών.

Ημερίδα για τη διδασκαλία Ευρωπαϊκών Νοηματικών Γλωσσών – 10 Μαρτίου 2018

…Το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ), στο πλαίσιο των Στρατηγικών Συμπράξεων στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus +, υλοποιεί το έργο «Teaching European Signed Languages as a First Language» με διακριτό τίτλο: “SIGN FIRST” (Διδασκαλία Ευρωπαϊκών Νοηματικών Γλωσσών ως πρώτη γλώσσα). Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (IKY) είναι η Εθνική Μονάδα Συντονισμού…

Έγκριση επιμορφωτικού εργαστηρίου Σχολικής Συμβούλου κλ. ΠΕ02 Κυκλάδων σε συνεργασία με την Προϊσταμένη του Τμήμ. Επιστ. & Παιδαγ. Καθοδήγησης Π. Ε. Ν. Αιγαίου στη Σύρο

Έγκριση επιμορφωτικού εργαστηρίου Σχολικής Συμβούλου κλάδου ΠΕ02 Κυκκλάδων σε συνεργασία με την Προϊσταμένη του Τμήμ. Επιστημ. και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Π.Ε. Ν.Αιγαίου στη Σύρο.