2η Προσυνεδριακή Δράση: “Ταξιδεύοντας στους λαβυρίνθους του θεάτρου” στο πλαίσιο του 2ου Πανελλήνιου Συνεδρίου “Εκπαίδευση και Πολιτισμός: Σχέσεις και Πολιτισμός”

Στις 22 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 5.00μ.μ, στην αίθουσα σεμιναρίων του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου, θα πραγματοποιηθεί η 2η Προσυνεδριακή δράση του  Συνεδρίου  «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ: ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ» με θέμα:

«Ταξιδεύοντας στους λαβυρίνθους του θεάτρου»

Ο επίκουρος καθηγητής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης κ Weibo video. Σίμος Παπαδόπουλος θα πραγματοποιήσει εργαστήριο με τίτλο: «Το θέατρο και η εμψύχωση στην Εκπαίδευση» 국정원 내 pc 지키미 다운로드.

Για  τη βέλτιστη οργάνωση της δράσης  και λόγω του βιωματικού της χαρακτήρα,  έχει ήδη ανοίξει φόρμα εγγραφής, στον σύνδεσμο https://goo SgWannabe Good Memory Download.gl/qzCp2m,   όπου μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας Thornflower.

Έχει ήδη ανοίξει και η φόρμα εγγραφής – παρακολούθησης στο Συνέδριο, στον σύνδεσμο   https://goo ebs video download.gl/3x9z5N  υπενθυμίζοντας ότι το Συνέδριο έχει ελεύθερη και δωρεάν συμμετοχή 프레디의피자가게 다운로드.