fapjunk.com teensexonline.com
Πρόγραμμα “Κυκλάδες Life”: «Ολοκληρωμένη προστασία για τη Μεσογειακή φώκια στις Βόρειες Κυκλάδες» – ΔΠΕ Κυκλάδων

Αξιότιμες/οι κυρίες/οι,
Σας ενημερώνουμε ότι η Αναπτυξιακή Εταιρεία Κυκλάδων Α.Ε., στο πλαίσιο του προγράμματος “Κυκλάδες Life” διοργάνωσε Καλλιτεχνικά Εργαστήρια με θέμα την θαλάσσια προστατευόμενη περιοχή της Γυάρου.

Σκοπός των εργαστηρίων ήταν η ευαισθητοποίηση των νέων όσον αφορά την θαλάσσια προστατευόμενη περιοχή της Γυάρου μέσω της τέχνης και η γνωριμία τους με τρεις διαφορετικές μορφές τέχνης: Street Art, Origami και Γελοιογραφία.

Το πρόγραμμα “Κυκλάδες Life”: «Ολοκληρωμένη προστασία για τη Μεσογειακή φώκια στις Βόρειες Κυκλάδες» επιχειρεί να δημιουργήσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα με ολοκληρωμένο τρόπο και μέσα από μια έντονα συμμετοχική διαδικασία, μια νέα θαλάσσια προστατευόμενη περιοχή στη Γυάρο στοχεύοντας στη διατήρηση του φυσικού περιβάλλοντος στην ευρύτερη περιοχή αλλά και στην προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης των τοπικών κοινωνιών. Οι φορείς που αποτελούν την ομάδα του “Κυκλάδες Life” είναι η Αναπτυξιακή Εταιρία Κυκλάδων A.E., το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου, το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, το ιταλικό ερευνητικό ινστιτούτο Tethys, η ΜΟm/Εταιρία για τη Μελέτη και Προστασία της Μεσογειακής Φώκιας και το WWF Ελλάς που είναι ο συντονιστής του Προγράμματος.

Τα καλλιτεχνικά έργα που δημιουργήθηκαν από τους συμμετέχοντες στα εργαστήρια θα εκτεθούν στην αίθουσα «Γιάννη και Ελένης Βάτη» τις εξής ημερομηνίες:  από την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου έως και την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017, ώρες 9:00-14:30 και 18:30-20:30.
Επίσης στο χώρο θα προβάλλονται ντοκιμαντέρ για τη θαλάσσια προστατευόμενη περιοχή της Γυάρου.

Παρακαλούμε όσες σχολικές μονάδες ή τμήματα επιθυμούν να επισκεφθούν την έκθεση να επικοινωνήσουν με την κ. Νατάσα Κλήμη για να ορίσουν την ημέρα και την ώρα επίσκεψης τους, ώστε να υπάρξει δυνατότητα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης από Υπεύθυνο συντονιστή του WWF, στο τηλέφωνο: 22810 88834 Εσωτ: 4

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία η διευκρίνιση,
Με εκτίμηση,
Τσαγκαράκη Καλλιόπη
Διεύθυνση Επενδυτικών Προγραμμάτων
Αναπτυξιακή Εταιρεία Κυκλάδων Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α. (Α.Ε.)

Πλατεία Τσιροπινά – Ερμούπολη – 84100 – Σύρος
Τηλ.: 22810 88834 Εσωτ: 1
Fax: 22810 87982
Email: info@e-cyclades.gr Website: http://www.e-cyclades.gr