Μήνυμα της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Κυκλάδων για την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2017-18

Το πρώτο κουδούνι χτυπά  τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017 σε όλα τα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία των Κυκλάδων και οι εκπαιδευτικοί από την Κέα μέχρι την Ανάφη υποδέχονται τους μαθητές τους για την τελετή του Αγιασμού 원피스 극장판 다운로드.

Η καινούρια σχολική χρονιά ξεκινά αισιόδοξα αφού έγκαιρα προσλήφθηκαν 400 περίπου αναπληρωτές εκπαιδευτικοί Windows 10 Home Download. Δάσκαλοι, νηπιαγωγοί, εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων, δάσκαλοι και νηπιαγωγοί για Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και παράλληλων στηρίξεων μαζί με τους μόνιμους εκπαιδευτικούς  είναι στις θέσεις τους 코만도스 다운로드.

Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία με ένα, δύο και τρεις μαθητές θα λειτουργήσουν σε μικρά νησιά και στα ορεινά χωριά της Νάξου 오크 모바일 다운로드. Τα ολοήμερα τμήματα θα λειτουργήσουν, επίσης, άμεσα στις περισσότερες σχεδόν σχολικές μονάδες Movie musical download.

Εύχομαι σε όλους τους εκπαιδευτικούς καλή σχολική χρονιά και δύναμη στο σημαντικό έργο σας 모던타임즈 다운로드. Ιδιαίτερα σε σας τους αναπληρωτές και αναπληρώτριες εύχομαι να έχετε δύναμη και κουράγιο στις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζετε, μακριά από το σπίτι σας και τις οικογένειές σας 명화 이미지 다운로드. Παρά τις αντιξοότητες,  αλλάζοντας τόπο εργασίας κάθε χρόνο, είστε  εκείνοι  που θα δώσετε φτερά στους μαθητές σας,   ελπίδα στο μέλλον τους, χρωματίζοντας  τα όνειρά τους σε αυτό το ταξίδι της γνώσης και της δημιουργίας eq두이노 다운로드.

Από τους γονείς ζητώ να στηρίζουν το έργο των εκπαιδευτικών και της σχολικής κοινότητας και  εύχομαι  καλή πρόοδο στα παιδιά τους 민중가요 mp3 다운로드.

Στην πολυνησιωτική περιφέρειά μας, σε αυτόν τον όμορφο τόπο, οι δυσκολίες είναι πολλές αλλά και οι προκλήσεις μεγάλες 리암 갤러거 불법 다운로드. Κοινός στόχος όλων μας είναι ένα δημόσιο σχολείο που θα παρέχει στους μαθητές του γνώση, θα καλλιεργεί δεξιότητες, θα αναπτύσσει αξίες, ένα σχολείο δημιουργικό και χαρούμενο, ένα σχολείο ανοιχτό και δημοκρατικό.

Σε αυτή την κατεύθυνση, ζητώ και κάνω έκκληση στους Δημάρχους των νησιών και στις τοπικές αρχές, στους γονείς και  στους επαγγελματίες των νησιών να στηρίξουν τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ιδιαίτερα σε κάποια νησιά,  σε θέματα εύρεσης στέγης και υψηλού κόστους διαβίωσης. Οι εκπαιδευτικοί αδυνατούν να βρουν σπίτι και στην περίπτωση που βρεθεί, το ενοίκιο είναι πολύ υψηλό.

Αν θέλουμε τα σχολεία των νησιών μας να είναι από την αρχή της σχολικής χρονιάς καλά στελεχωμένα με εκπαιδευτικούς, αν θέλουμε να παρέχεται ποιοτικό εκπαιδευτικό έργο και οι μαθητές των Κυκλάδων να έχουν τις ίδιες ευκαιρίες με τους μαθητές των άλλων περιοχών της χώρας μας, οφείλουμε όλοι να στηρίξουμε τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς, που κάθε χρόνο με μια βαλίτσα γεμάτη όνειρα φτάνουν στο λιμάνι του νησιού μας.

Καλή σχολική χρονιά.

Μαρκέλλα Παραμυθιώτου