fapjunk.com teensexonline.com
Πρόσκληση δήλωσης προτίμησης σχολικών μονάδων για την επιλογή υποψηφίων Διευθυντών Δημοτικών Σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κυκλάδων – ΔΠΕ Κυκλάδων

Στα συνημμένα αρχεία θα βρείτε:

  1. τον αναμορφωμένο τελικό ενιαίο αξιολογικό πίνακα της τελικής βαθμολογίας των υποψηφίων διευθυντών δημοτικών σχολείων Ν. Κυκλάδων, μετά την εκδίκαση των ενστάσεων και την διευκρίνιση των ισοψηφιών στη με αρ.14/24-07-2017 Πράξη του ΠΥΣΠΕ Κυκλάδων ως Συμβουλίου Επιλογής Στελεχών Εκπαίδευσης, ο οποίος κυρώθηκε με τη με αρ.πρωτ. 6166/24-7-2017 (ΑΔΑ: 6Τ7Θ4653ΠΣ-ΒΡΩ) Απόφαση του Περιφερειακού Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Αιγαίου.
  2. την πρόσκληση των υποψηφίων διευθυντών για δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων για την επιλογή υποψηφίων Διευθυντών Δημοτικών Σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κυκλάδων.
  3. το έντυπο δήλωσης προτίμησης σχολικών μονάδων για την επιλογή υποψηφίων Διευθυντών Δημοτικών Σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κυκλάδων.

Οι δηλώσεις προτίμησης θα υποβάλλονται εγγράφως, την Τρίτη, 25/7/2017 έως τις 16:00:

  1. αυτοπροσώπως στα γραφεία της ΔΠΕ Κυκλάδων: Ι. Λ. Ράλλη 6, Ερμούπολη ή
  2. με fax στο 2281079229 και κατόπιν με ταχυδρομείο (συστημένη επιστολή) ή
  3. με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο mail της ΔΠΕ Κυκλάδων: mail@dipe.kyk.sch.gr και κατόπιν με ταχυδρομείο (συστημένη επιστολή)

Οι υποψήφιοι οφείλουν να καλούν στη ΔΠΕ Κυκλάδων για επιβεβαίωση παραλαβής της δήλωσής τους.

ΑΝΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΕΝΙΑΙΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ Δ.Σ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ 2017

ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΗΣ