fapjunk.com teensexonline.com
Τριήμερο βιωματικό σεμινάριο με το ΚΠΕ Κορθίου στην Αμοργό, 26 με 28 Μαΐου 2017 – ΔΠΕ Κυκλάδων

H Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων, διαμέσου της Υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων, σε συνεργασία με τη Δ/νση Β/θμιας Κυκλάδων, το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κορθίου Κυκλάδων και τον Υπεύθυνο του προγράμματος  «Life Andros», στο πλαίσιο της Πράξης «ΚΕΝΤΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΚΠΕ) ? ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ», η οποία υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ», με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πρόκειται να διοργανώσει στην Αμοργό, τριήμερο βιωματικό εκπαιδευτικό σεμινάριο, με θέμα: «Άνθη της πέτρας μπροστά στην πράσινη θάλασσα?», από την Παρασκευή 26 Μαΐου έως και την Κυριακή 28 Μαΐου 2017,  στο Δημοτικό Σχολείο Χώρας Αμοργού.

  • Το σεμινάριο μπορούν να το παρακολουθήσουν εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που υπηρετούν στα σχολεία της Αμοργού.
  • Επίσης, μπορούν να το παρακολουθήσουν εκπαιδευτικοί και των δύο βαθμίδων από τα υπόλοιπα νησιά των Κυκλάδων, με δικά τους έξοδα.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 4 Μαΐου 2017.

Περισσότερα στο συνημμένο έγγραφο

ΚΠΕ ΚΟΡΘΙ-ΑΜΟΡΓΟΣ Μάιος 2017