fapjunk.com teensexonline.com
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΘΕΣΗΣ 2017 – ΔΠΕ Κυκλάδων

Στα συνημμένα αρχεία θα βρείτε την πρόσκληση για δήλωση οριστικής τοποθέτησης των εκπαιδευτικών που ήρθαν με μετάθεση από άλλο ΠΥΣΠΕ στο ΠΥΣΠΕ Κυκλάδων, όσων βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ Κυκλάδων και όσων εκπαιδευτικών επιθυμούν βελτίωση θέσης εντός του ΠΥΣΠΕ Κυκλάδων.

Παρακαλούμε αφού διαβάσετε προσεκτικά τη συνημμένη πρόσκληση, όπως αποστείλετε εντός των προθεσμιών, τη δήλωση τοποθέτησής σας, σύμφωνα με τις οδηγίες που σας δίνονται.

Στην παρούσα φάση όσοι εκπαιδευτικοί είχαν κάνει αίτηση για βελτίωση θέσης εντός του ΠΥΣΠΕ Κυκλάδων και επιθυμούν ανάκληση της αίτησής τους, δύνανται να συμπληρώσουν και να αποστείλουν στην Υπηρεσία μας την ανάλογη, συνημμένη αίτηση.

Υποσημείωση: Σχετικά με τη μοριοδότηση του εκπαιδευτικού Καϋμενόπουλου Βασιλείου, κλ.ΠΕ11, σας ενημερώνουμε ότι εκκρεμεί απάντηση σε αίτημα του εκπαιδευτικού από το ΥΠ.Π.Ε.Θ. Σε περίπτωση που γίνει δεκτό το αίτημά του, θα ακολουθήσει ανακοινοποίηση του πίνακα με τη φθίνουσα μοριακή κατάταξη των ενδιαφερόμενων εκπαιδευτικών, κλ.ΠΕ11.

 

 

Πρόσκληση υποβολής δήλωσης για οργανική και βελτίωση

Μόρια γενικής παιδείας 2017

Οργανικά κενά 2017

Δήλωση τοποθέτησης εκπαιδευτικού σε διάθεση

Δήλωση τοποθέτησης εκπαιδευτικού από μετάθεση

Δήλωση τοποθέτησης εκπαιδευτικού για βελτίωση

Υπεύθυνη δήλωση για ανάκληση