fapjunk.com teensexonline.com
Απρίλιος 2016 – ΔΠΕ Κυκλάδων

Προθεσμίες υποβολής αιτήσεων παραίτησης του τελευταίου 10ήμερου Απριλίου και ανακλήσεων

  1. Oι αιτήσεις παραίτησης που θα υποβάλλονται το τελευταίο δεκαήμερο του Απριλίου και έχοντας υπόψη ότι σε περίπτωση που η εναρκτήρια ή η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι αργία, η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα. Σας γνωρίζουμε ότι φέτος λόγω των αργιών που πέφτουν εντός των διακοπών του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς, η τελευταία εργάσιμη ημέρα για υποβολή αίτησης…

Εγκύκλιος Αποσπάσεων 2016-2017

Στα συνημμένα έγγραφα θα βρείτε την εγκύκλιο των αποσπάσεων (2 έγγραφα).

Παρακαλούμε για ερωτήματα και απορίες σχετικά με την εγκύκλιο κατά τις ημέρες των διακοπών του Πάσχα, να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 22810-82226 τις παρακάτω ημέρες και ώρες:

  • Μεγάλη Δευτέρα: 10-12
  • Μεγάλη Τρίτη: 10-12
  • Τετάρτη 4 Μαΐου: 9-12
  • Πέμπτη 5 Μαΐου: 9-12
  • Παρασκευή 6 Μαΐου: 9-12

Ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία.

Εγκύκλιος απόσπάσεων ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΠΕ

Εγκύκλιος αποσπάσεων σε φορείς

Σεμινάριο στο ΚΠΕ Κορθίου, 3 και 4 Ιουνίου 2016, στην Άνδρο

Το ΚΠΕ Κορθίου σε συνεργασία με την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων, τους Υπεύθυνους Π.Ε Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γ΄ Αθήνας, Δ΄ Αθήνας και με το MEdIES (Mεσογειακό Δίκτυο Εκπαιδευτικών), θα διοργανώσει στην Άνδρο, στις 3 και 4 Ιουνίου 2016 (Παρασκευή και Σάββατο), διήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα: «Η διαχείριση του θαλάσσιου περιβάλλοντος και η διαχείριση των μικροαπορριμμάτων-Marlisco», στην αίθουσα παρουσιάσεων του Δημοτικού Σχολείου Γαυρίου.

Προκήρυξη σεμιναρίου

Ανακοινοποίηση Μορίων Μεταθέσεων

Επισημαίνεται ότι τα μόρια εντοπιότητας και συνυπηρέτησης των εκπαιδευτικών που αιτούνται βελτίωση θέσης ή οριστική τοποθέτηση εντός ΠΥΣΠΕ θα συνυπολογιστούν μετά την κατάθεση των δηλώσεων προτίμησης σχολικών μονάδων.

 

Ανακοινοποιήσεις Μορίων για Μετάθεση/Βελτίωση Θέσης Εντός ΠΥΣΠΕ.

Ανακοινοποιήσεις Μορίων για Μετάθεση απο ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ.

Ανακοινοποιήσεις Μορίων για Μετάθεση σε ΣΜΕΑΕ-ΚΕΔΔΥ/ΕΕΕΕΚ.

Προβολή Ταινίας-Ντοκιμαντέρ στον Κινηματογράφο “Παλλάς” της Ερμούπολης Σύρου, την Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Στο πλαίσιο συνεργασιών της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων με τις Σχολικές Μονάδες αρμοδιότητάς της που πραγματοποιούν εκπαιδευτικές δράσεις, σας καλούμε να παρευρεθείτε στην προβολή ταινίας ? ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί στην Ερμούπολη. Είναι μία από τις δράσεις του 1ου Νηπιαγωγείου Ερμούπολης με θέμα «Ταξιδεύω με τη λύρα του Απόλλωνα» και στόχο έχει την κοινωνική και συναισθηματική ενδυνάμωση των μικρών μαθητών καθώς και την επαφή τους…

Πρόγραμμα επισκέψεων των Σχολικών Μονάδων στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης 2016

Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε το πρόγραμμα των εκπαιδευτικών επισκέψεων των σχολείων στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης.

Πρόγραμμα επισκέψεων των σχολείων